Током НЕДЕЉЕ 28.12.2022.

24. децембра 2022. године одржана је 34. седница Привремене Скупштине народа достојног Србије, на платоу испред Народне Скупштине у Београду. 

На почетку седнице, председница Привремене Скупштине, Оливера Илић, поздравила је присутне и подсетила их да су тачно пре четири године, 24. децембра 2018. године, представници покрета Достојни Србије дошли испред судске зграде у Катанићевој улици бр. 15, након предаје кривичних пријава, и остали пружајући подршку за покретање кривичног поступка против свих који су радили и раде против државе и народа Србије.

Косово и метохија СРБИЈА

Видео снимак прегледа недеље можете видети на РАМБЛ ПЛАТФОРМИ ОВДЕ: 

Тачно 465 дана чланови покрета Достојни Србије провели су на овом истом месту, пружајући јавну подршку како Државном тужиоцу тако и свима онима који су могли да допринесу побољшању ситуације у нашој Србији. Нажалост, оптужнице, како каже председница Привремене Скупштине народа достојног Србије, нису тада подигнуте, али се много тога догодило у међувремену што је од велике важности за државу и народ Србије. Од тада па до дана данашњег.

Достојни Катанићева

24. децембра 2022. године, у току 34. седнице Привремене Скупштине народа достојног Србије, наша државна делегација на челу са др Душаном Дунђером поднела је извештај посланицима о радној посети Руској Федерацији. 

Присутнима се први обратио др Душан Дунђер који се захвалио свима на постигнутој енергији и раду, и пружању подршке Привременој Скупштини. Као доказ да се ситуација на планетарном нивоу убрзано дешава, он је навео да је 22. децембра 2021. године Владимир Владимирович Путин добио Указ, односно мандат за суверене државе Русије, Руске федерације као и све бивше републике ове државе. Он је, такође, добио мандат да се избори са нацизмом након чега је и уследила специјална операција руских снага у Украјини, два месеца касније. 

Др Дунђер је додао да је потребно, како бисмо своју сувереност могли да живимо у потпуности, да се пробуди народ Србије, који још увек живи у страху и одржава се у свом конформизму. 

Најважнија је чињеница да народ Србије схвати да доклегод постоји Привремена Скупштина народа достојног Србије, за спас нашег народа постоји излаз. И да нема разлога паници. 

У наставку свог даљег излагања, др Дунђер је навео да су досадашње нелегитимне власти у Србији већ све потписале са Светском здравственом организацијом што се од њих захтевало, као и закон о полицији и друге законе – и све на штету свог народа и државе. Па и по питању Косова и Метохије достигнут је врхунац издаје док се народ оставља у оправданом страху и паници због могућег сукоба. 

Како каже др Душан Дунђер, „ми смо 16.06.2020. године изабрали једини начин који ће обезбедити нама, а и читавом човечанству: мир, истину и љубав.“ А када је Косово и Метохија у питању, ту нема потребе за страхом. Он наиме подсећа представнике нелегитимних власти и у самопрозваној „држави Косово“ тако и у Србији о постојању Бечке конвенције, члан 60 Уговорног права који каже да ако једна од уговорних страна потписница не испуњава своје обавезе, друга страна може истог тренутка да раскине тај исти уговор. У овом случају, шиптарска страна није испунила своју обавезу по питању формирања заједнице србских општина. А циљ њихов јесте да се и северни део Косова и Метохије преда нелегитимним властима самопрозване „државе Косово“. 

Ипак оно што још више забрињава, како каже др Дунђер, јесте што је политика толико далеко одмакла да врши утицај и на службе безбедности, као и на правосуђе Србије. Године 2013. потписује се Бриселски споразум, у време највеће преваре србског народа, када је Уставни суд Србије објавио да је питање Косова политичко а не правно питање. И одмах наступају правне последице попут уступања свих наших институција нелегитимним властима на Косову, где највише страда управо обичан народ. 

7. децембра 2022. године политичари су донели одлуку која је одмах прослеђена полицијским станицама у Србији да више не штампају србске таблице за возила са Косова и Метохије, са објашњењем да се те таблице укидају по Резолуцији Уједињених нација 1244. Упркос оваквом покушају да се скине одговорност са политичара, односно свих који су учествовали у доношењу ових одлука, они ће сви бити лишени слободе и осуђени на најтеже казне, а њихова лична имовина биће им конфискована. 

А што се тиче народа Србије, за нас нема потребе да пролазимо кроз искуства, и покушаја злих сила да управљају нама и нашом државом, јер се на нашој страни налазе и право и правда, знање и истина, мир и љубав.


На 34. седници Привремене Скупштине народа достојног Србије, која је одржана 24. децембра 2022. године, изгласане су одлуке које су, као и остале одлуке досад донесене, од велике важности за наше народе и државу: 

1. Предлог одлуке о забрани увоза генетског материјала за вештачку оплодњу жена, као и забрани финансирања из буџета Републике Србије вештачке оплодње жена са генетским материјалом страног порекла. Предлог одлуке да се санкционише свако ко се оглуши о забрану из ставa 1. прве тачке дневног реда. 2. Предлог одлуке да се невакцинисаним примаоцима крви приликом трансфузије, без њихове писмене сагласности или сагласности њиховог законског заступника, не сме дати крв давалаца који сПредлог одлуке да се санкционише свако ко се оглуши о забрану 

- одлука о забрани увоза генетског материјала за вештачку оплодњу жена, као и забрани финансирања из буџета Републике Србије вештачке оплодње жена са генетским материјалом страног порекла. Свако ко се оглуши о забрану из ове тачке дневног реда биће строго санкционисан; 

- одлука да се невакцинисаним примаоцима крви приликом трансфузије, без њихове писмене сагласности или сагласности њиховог законског заступника, не сме дати крв давалаца који су имунизовани против недавно измишљене болести;
- одлука о формирању залиха крви невакцинисаних добровољних даваоца у свим центрима за трансфузију крви у Србији уз вођење посебног регистра; 

- одлука да се сва лица која су од 2008. до 2012. године учествовала у осмишљавању и спровођењу реформе правосуђа казне пленидбом имовине у корист државе Србије, као и о забрани обављања било какве функције у правосудном систему Србије, како њима тако и њиховим потомцима до деветог колена.


Од 22. децембра 2022. године Службене новине Државе Србије доступне су у елеткронском облику на званичном сајту Привремене Скупштине народа достојног Србије.


У петак 23. децембра 2022. године са почетком у 13 часова, у Руском дому у Београду, одржана је промоција прве књиге за децу о догађајима 1990-их година на простору бивше Југославије, написане из србског угла – Срби против НАТО од 1991. до 1999. године. 

По први пут деци су приказане истините приче о херојству србске војске, народа и Цркве у борби против најјаче силе свога времена. У књизи су приказане и историјске чињенице о нехуманом и неетичком вођењу рата против србског народа и приказани су најновији докази о томе да Срби нису починили злочине за које су медијски сатанизовани од стране Запада. 

У промоцији књиге учествују:
- др Милош Ковић, професор Филозофског факултета,
- генерал Мирослав Лазовић, ратни командант херојске 250. ракетне бригаде ПВО,
- Ивана Жигон, првакиња Народног позоришта,
- историчар Милан Бојић, аутор књиге, и
- Александар Миљевић, уредник и издавач књиге.


Честитка!

Пробуди се брате, расани се Роде
Сви те некуд вуку, сви те некуд воде.
И док ти сањаш, неки туђи сан
Краду те срамно, отимају Дан.

Нека те Нова, пробуди нежно
Као срБска мајка, уснуло чедо.
Нека ти све, Истине Свете
Као пахуље на длан слете.

Две хиљаде двадесет и трећа,
Нека буде Светлост!
Нека буде Срећа!

Желим ти достојну и срећну,
Две хиљаде двадесет и трећу!

Leave a Reply

Your email address will not be published.