Добро увек побеђује!


Ово су времена када се јасно може видети борба Добра и зла. Западни свет све чешће понавља потребу за очувањем њиховог начина живота и упире прстом на исток као рушитеља достигнутих такозваних демократских вредности, не жалећи да у тој борби изгине и последњи Украјинац.

Битно је знати да Добро не губи време, већ има своје планове за ова дешавања која планира зло. А зло још увек одржавају испрограмирани људи који су утренирани да се повинују власти.

Како је људима усађено да се повинују власти ?

Преко ауторитета које виде у другима које је за њих зло створило преко медија.

А како је то исто усађено онима који иоле схватају да нешто није у реду са светом? На тај начин што им је наметнуто "појашњено" да је добро то што постоји зло,  јер људи наводно "расту тако што зло врши притисак на њих."

Зло је зло и никако не може да буде добро. Уопште нема потребе да постоји зло на планети Земљи. Људи могу да расту и без зла, а све што им треба је више слободног времена.  Опет се намеће питање:

Зашто људи немају више слободног времена ?

Немају зато што људи створише ентитет, односно ствар са посебним и независним постојањем, који назваше државом. Наравно да људи нису у старту створили овај ентитет какав он данас јесте, већ су сатанисти преузимањем свих држава од народа, створили овакве данашње државе. 

Паразитски ентитет који ништа не ствара какве су државе данас, већ се одржава искључиво на енергији људи који ту енергију и стварају. Наравно да овакав паразитски ентитет не може бити од користи људима, већ ће на крају и тотално поробити људе за рачун зла. 

Енергија људи и потрошеног времена у неки посао преточени су у физички новац који зло тежи да сада пребаци у криптовалуте под његовом контролом. Новцем се изражавају енергија и утрошено време свих људи у овом свету, ако изузмемо манипулације новцем које су касније настале. Е баш ту наступа држава када је људска енергија у питању својим порезима и акцизама и на тај начин краде енергију људи који стварају. Онда људи мора временом све више и више да раде како би могли да плаћају издржавање паразитске државе, јер временом по правилу држава постаје све већа и гломазнија. А сву ту шараду паразита који само причају како би одржавали илузију која њима иде у прилог, а ништа у реалности не стварају, плаћа народ који су зауздали преко пореза, акциза, продајом имовине која припада свим људима на једној територији и намерним задуживањем тог истог народа код белосветских лихвара, познатијих под називом "банкари". 

Људи слепо верују да када се венчају да су само њих двоје у браку. Да ли је то тако ? 

Не, ту је и држава, тај брак је тројни пакт. Преко свог представника матичара са којим се склапа уговор брака, од самог старта у тај брак укључена је и држава.

Када се људи возе аутом, они верују да се сами возе. Али су у заблуди, са њима се вози и држава преко разних пореза и акциза на гориво.

Када људи купе било шта, они не купују само за себе, већ и за државу. Преко ПДВ-а који су платили.

Такође када људи примају плате на послу који раде, са њима те плате прима и држава преко пореза и доприноса на плату и тако даље. Држава је увек ту, једино је нема када треба нешто да се ради. Тада људи раде сами и улажу само своју енергију и своје време, које не би имали потребе да троше толико на рад, само да нема ове и овакве државе. И који би живели много боље са много мање рада, јер да нема паразита, не би имало потребе толико да раде. 

Временом порези само расту, они који су паразити и сачињавају ентитет државу стално смишљају неке нове порезе и намете, док старе увећавају, како би се та злочиначка машинерија могла одржавати. Мора да има за све паразите, питање је само ко се са колико задовољава. 

Сваки рачун који људи плаћају за неко добро које су потрошили приликом живљења, наравно да је у њему више државе него то добро које су потрошили. Данас смо дошли до тога да људи у Србији не могу више да одрже то што назваше државом, јер су намети толико велики да не могу да их плаћају и да сами преживе. Држава је та која увек на крају прерасте у чудовиште и злочиначку машинерију, која засигурно увлачи народ у фашизам, нацизам, или комунизам. 

Репресија према становништву је све јача и јача, отуд свакавих додатних паразита у виду комуналне полиције, милиције и осталих "ковид чувара". Отуд војска и полиција и њихова опрема не за рат против страног агресора, већ за спровођење репресије према домаћем становништву, које се на крају увек побуни када вода дође до грла. Зато држава привидно одржава стандард војсци и полицији, надајући се да су они ти који ће је одржати када се несвесни робови у виду домаћег становништва побуне. Што је наравно далеко од памети и истине. 

Да није овакве државе све би било далеко јефтиније. Не би имало потребе да се производи ове године више него прошле како би држава уопште могла да опстане, а људи живели приближно исто као и прошле године. Намерно се форсира потрошња како би преко више новца покупљеног преко пореза могло да се упошљава више оних који ће вршити репресију над домаћим становништвом, слепо верујући да раде нешто добро за добробит читавог народа.

На оваквим местима се увек бирају они који не знају да мисле сами за себе, из разлога што су такви послушни и гледају да врше репресију над онима за које верују да су испод њих, а да се додворе онима за које верују да су изнад. Отуд страначког запошљавања и у БИА која би требало да буде нервни систем државе. Упошљавањем идиота у БИА поред деце оних који одлазе у пензију, ова агенција је увек под тоталном контролом. На руководећим позицијама у БИА се увек постављају деца доказаних издајника, из разлога што се издаја у овом свету "наслеђује". Уколико је тата радио за неку страну службу непријатељски настројену ка Србима и Србији, наравно да ће и син и кћер радити за исту службу. Затим синови и кћери упошљавају идиоте из странака који ће урадити шта год им се нареди и гледати да се додворе својим претпостављенима, без да размисле где сутрадан такво њихово деловање води, па чак да ли је можда и на штету њих самих и њихове деце. У идиотима нема мудрости, интелигенције и знања, али су зато најбољи да се држе под контролом, без да могу да схвате у чему учествују. Ови и овакви су увек послушни према ауторитетима које су створили за себе и скоро да нема шта неће урадити, како би се ауторитетима допали. Још ако се ту дода и нека ванредна исплата за њихов "рад", они немају потребу да мисле сами за себе, зато што им је то исплатљиво и њихов ум само дотле може да досегне.

Отуд смо имали репресију за време лажне пландемије од полиције, војске, као и оних запослених у здравству. Отуд БИА ствара илузије овом народу, уместо да почисти издајнике који су у државном удару. 
Што се тиче већине популације, она је своју веру у Бога заменила у веру у државу и нема ствар коју неће урадити уколико им држава тако каже. Овде је главни проблем, јер ово води даље одвајању људи од Бога тотално, преко неморала и послушности, која је бизарна и некако болесна у очима оних који виде шта се дешава. 

Сви би некакве промене, а то значи да само имају више пара за себе, али нико не жели да се одрекне конформизма. Возе се скупим горивом, купују скупе производе који им нису неопходни, купују цигарете у којима има 15% дувана, а остало је "дуванска фолија" која се јаким пресама прави од дуванске прашине и ситно млевеног отпада дувана. У Србији се не производе више ниједне добре цигарете, а то се да видети по њиховом горком "укусу". 

На овај начин, беспотребном потрошњом, јер људи не желе да се одрекну ствари које им у реалности нису неопходне, они сами финансирају своју пропаст све време. 

Гледају да угоде себи што више, иако донекле схватају да није све како треба. Али се њих то не тиче, јер чекају да други обаве њихов посао уместо њих самих , што је немогуће у држави где је осим корупције све заказало.

Надају се да ће све то што није добро поправити они који су до тога и довели, а то су некаква држава и некакве непостојеће институције, што је равно лудилу.

Сви људи што пре мора да схвате да они који би требало било шта да промене и поправе, нити имају воље, нити знања за тако нешто. Да су они део проблема, а не решења и да њих интересује искључиво лично багаћење и ништа више.

И да је време да људи сами засуку рукаве и изборе се своју Слободу и боље сутра. И ништа више.

Уз Божију помоћ је једино на тај начин могуће стићи до Слободе, што је примарни, приоритетни и једини циљ у овим временима. Све остало је замајавање и одвлачење пажње. А онда и да поставе своју државу и своје животе онако како је Бог то зацртао у самом почетку, и да живе у свету који је обликован Божјим Законима. Створен по мерилима Људи и који ће штитити сваког човека у Србији са Богом на челу. 

Заувек и за сва времена.

Србија изнад свега. Само Бог изнад Србије. 

Пробуди се народе!
Само будан народ је Слободан народ!

  1 Response to "Добро увек побеђује"

  • Гојко

   Нема се много у тексту шта коментарисати . Да небудем погрешно схваћен , увек је време да се говори за све године уназад о свему што нам се дешавало и као су нас водиле странке ка пропасти Србских простора . За сад је то протекло време , видљиво из тренутка садашњег .
   Међутим , народу још није јасно шта му се дешава , имам утисак да ипак зна ал неможе себи да призна да је прогуто страначку удицу , са које неможе да се откачи .
   Што је још нај горе , од двехиљадите , бацили су се на омладину из осамдесетих и деведесетих . Које су увлачили у своје партије , као би им били послушници и на што већем броју , јер они који су имали и мало разума нису прихватали њихове приче , зато што су биле празне и безначајне . Уостало дали било који двадисетогодишњак или тридесетогодишњак може бити политички искусан или животно способан да се бори сем да ствара себи породицу , ако је спреман да се прихвати такве одговорности . . .

Leave a Reply

Your email address will not be published.