Дави ли нас ДАВОС?

Већ традиционална годишња скупштина Светског економског форума у Давосу у Швајцарској одржава се по 53. пут од 16. до 20. јануара 2023. године под називом “Cooperation in a Fragmented World” Сарадња у фрагментираном свету. Преко 50 шефова држава и влада потврдили су своје присуство..

Видео снимак можете видети и на ЈуТјубу и на РАМБЛ ПЛАТФОРМИ:

Ове године Давос ће бити домаћин највећег пословног учешћа у историји са 1.500 пословних лидера, међу којима је и 600 извршних директора неких од највећих светских компанија. Међу званицама налази се име и самохвалећег вође корпорације Србије (А. Вучића) који је пресрећан што је позван да буде део такозване светске елите.

Али погледајмо мало ближе ко организује и ко води Светски економски форум, који себи даје за право да одлучује о судбини остатка света.

Према мишљењу Светског економског форума “Бог је мртав и Исус је лажна вест” и лидери СЕФ-а су “Стекли божанске моћи” да владају човечанством и да граде богове од људи који могу да “стварају и уништавају”.

Све је веће непријатељство из овог “седишта моћи” према хришћанству и главним религијама и жеља да се створи нова јединствена религија, па је оправдано питање да ли је католичка црква престала да постоји одласком последњег папе Рацингера? 

Сведоци смо последњих неколико година покушају стварања једноумља, јединствене мисли негирајући идеју да човек има душу, духовност и слободну вољу. Према СЕФ-у “човек је животиња која може да се хакује”.

Не чуди онда и одлука Европске Уније да ускоро уведе сакције Патријарху Кирилу и Руској православној цркви којима се забрањује посета патријарха ЕУ и да ће сва његова добра као и добра европских парохија бити блокирана.

О свему овоме се отворено говори као о периоду трансформације а самопрозвани Клаус Шваб се сматра одговорним да спроведе у дело идеју о свету како би желели да изгледа у овом периоду транзиције ка централизацији власти и јединственој светској влади.

Патријарх Руске цркве Кирил
Самопрозвани здравствени цар Бил Гатес

Са светским лидерима и владама који су под његовом чврстом контролом спроводи се модел владавине и контроле по узору на кинески систем социјалног кредитирања. Самопрозвани здравствени цар Бил Гејтс већ најављује следећу пандемију и тражи право на цензуру људи који се не слажу са његовим глобалистичким ставовима.


Али погледајмо ближе организацију форума као и пропратне догађаје који се не приказују у главним медијима. 

У Давос ће слетати око 200 приватних авиона дневно како би моћници стигли на форум на којем ће се иза затворених врата говорити о клими и учити нас како не треба да користимо приватне аутомобиле и да се прилагодимо “зеленој агенди”. Према анализама прошлогодишњег форума у Давосу највећи борој приватних летова је био из Немачке, Француске и Италије.

Прилагодите се зеленој агенди а ми ћемо да се возимо авионима

И то није све; за своје приватне летове, светски богаташи траже невакцинисане пилоте и пилотско особље: открива пилот Алан Дана у кратком видеу на Тwиттеру.

Уз све то наводи се пространа зона забране лета изнад Давоса, 50 километарске дуге ограде, претресање сваког аутомобила који могу да дођу из само два могућа правца у град. За заштиту Светског економског форума Швајцарска је ангажовала 5.000 војника.

Огромна војска и полиција у Давосу

Све у свему заштита полиције и војске кошта 9 милиона (9,000.000) франака од којих организатори покривају тек нешто око једне трећине трошкова. Логично се намеће питање: Од кога или од чега се штите и зашто су толико забринути за своју безбедност ако се окупљају “под плаштом добрих намера и за наше добро”?

Међу говорницима у Давосу су Директор СЗО Тедрос, Лауренце Финк, председник и главни извршни дирецтор Блек Рок Инкорпорејшн, Јенс Столтенберг, главни секретар НАТО-а, главни директор ТикТок-а и многи други водећи из дигиталног света.

ВЕФ - СЗО - Антифа - Велвет - Велики ресет - давос

И док се свету представља Велики ресет као једино решење за “Фрагментирани свет”, како су назвали овогодишњи форум, а што само по себи носи много дубље значење, ваља напоменути и ову занимљивост: Еротски центар Вилла-Велвет у Офтрингену говори како су услуге “пословне пратње” посебно тражене током недеље СЕФ-а. Директорка агенције за "галантна" упознавања каже: „Чим муштерија резервише једну од наших дама за најмање четири сата, она му се придружи“, четири сата коштају купца нешто мање од 1500 франака, једно ноћење до 2550 франака.” Агенција из швајцарског кантона Аргау је већ слала пратњу у Давос током СЕФ-а пре пандемије.

И док се ради о приватним забавама и проводу са “пословном пратњом” рекло би се по слободном избору постоји и она још мрачнија страна у којој се подстиче и отворено промовише педофилија, образлажући да закон о педофилији “крши људска права”.

Наиме: Светски економски форум позива на декриминализацију секса са децом. Према истраживању представљеном на СЕФ-у у Давосу, феномен педофилије представља покушај природе да очисти земљу и „спаси“ човечанство од самих себе.
И наравно на оваквом светском догађају уз строгу контролу и све провере “случајно” ту се нашла и Антифа и Грин пис са својим активистима и заставама дугиних боја који се боре против капитала али су за климу.


И док је Русији забрањен приступ овом скупу, часопис Блумберг преноси да бизнисмени и милијардери из Кине и Русије неће учествовати на овогодишњем форуму.

Владимир Путин и Си Ђи Пинг

Да се дешава велико прекомпоновање у свету показује пример Кине, која је све до ове године подржавала и учествовала у раду Форума. Кинеска идеја глобализације је мултиполарни свет, којим више не доминирају приватни интереси шачице западних актера, док СЕФ покушава да глобализација донесе корист само овим актерима. Отуда контрадикције, двострука тежина и лицемерје својствене „Духу Давоса“. Све то док кинески инвеститори избегавају Давос!


Да бисмо боље схватили актуелна дешавања да се подсетимо како је и зашто настао Форум у Давосу:

Зашто је формиран Светски економски форум?

Како би оснажили свој утицај над Европом, Хенри Кисинџер и америчка политичка и финансијска елита оснивају Светски економски форум 1971. године и преко Клауса Шваба развијају ову организацију више од 50 година, а од 1992. године формирају своје властите кадрове, корпоративне и политичке елите света које постављају у свим државама и преко којих остварују своје планове.

Довољно је да се присетимо 1992. године и дешавања на нашим просторима и повежемо са овим светским процесом и да склопимо слику зашто је разбијена Југославија.

Социјалистичка Федеративна Република Југославија - СФРЈ

На нама је да ли ћемо извући поуку из свега што смо проживели и што и сада преживљавамо или ћемо дозволити да Светски економски форум диктира и контролише нас, кроз своје идеје о “паметним градовима”. 

Један такав је замишљен у Јапану под називом “Вовен Сити” испињен роботима и аутономним возилима И 24-сатним надзором грађана, град вештачке интелигенције и “жива лабораторија” за тестирање нових технологија који у потпуности испуњава захтеве и жеље Светског економског форума за потпуном контролом људи.

Woven City Toyota Japan

И док самопроглашена издајничка власт покушава да буде у том друштву, пробуђени део народа Србије је одавно схватио да су сви експерименти СЕФ-а са циљем уништења људи и људске врсте. 

Ми у Србији имамо јединствено решење, захваљујући оснивању Привремене скупштине народа достојног Србије 16.06.2020. Створен је законски оквир да се ослободимо и скинемо окове новог светског поретка. Нова Држава Србија од 16.6. 2020. године преко народне Привремене Скупштине народа достојног Србије, доносила је одлуке са законском снагом, које су искључиво у корист човека и народа Србије. Држава Србија није оптерећена било каквим уговорима или издајничким договорима и једино слуша и поштује вољу свог народа. 

На сваком појединцу је да се пробуди, да препозна то и пожели своју слободу и слободу за своје најближе. 

Све је у нашим рукама!

Привремена Скупштина народа достојног Србије - заједничка фотографија плато

    1 Response to "Дави ли нас ДАВОС?"

    • Гојко Бура

      БОГ створи човека за сво своје време . На земаљском инебеском простору . Које је тлико пространо , да је мало људи у тако великом простору .

Leave a Reply

Your email address will not be published.