Током Недеље - 08. април 2024. - 2.део

Наставак... 


Опет о тзв. геноциду у Сребреници

За 27. април 2024. године најављена је седница Генералне скупштине УН-а на којој би тема расправе била нова резолуција о наводном геноциду у Сребреници. 

17 земаља, иначе пријатељи друштва Сребренице, биће предлагачи ове резолуције. У њихово име обратиће се представници Немачке и Руанде. 

Овакво бескрупулозно понашање Немачке је додатни притисак Запада на Србију са намером да се она прогласи геноцидном државом. 

Уз то, дрско и против међународног права Запад подржава придруживање тзв. Косова Парламентарној скупштини НАТО-а, и даје зелено светло Косову да постане чланица Савета Европе, док не дозвољава да Савет безбедности УН расправља о НАТО агресији 1999.

Док се поново спрема нови документ против србског народа, који пошто-пото желе да прогласе за геноцидним, ми памтимо одлучујући вето који је амбасадор Руске Федерације уложио у Савету безбедности УН-а, када је Лондон хтео да се прихвати резолуција о наводном геноциду у Сребреници.


ФАРСА око пријема Приштине
у Савет Европе

У администрацији Србије ДОО се доноси одлука о хитном формирању „тима који ће се борити против пријема Приштине у Савет Европе. 

То је само фарса, јер главни „саветник“ за доношење оваквих одлука је Алистер Кембел, иначе продужена рука Тонија Блера, који већ више година саветује и бившег председника Србије. А ту је и потписник Бриселског споразума, који стоји тик уз њега. 

И ова пара-Влада са пара-Скупштином управо спроводи Агенду својих налогодаваца. 

Издају наше земље и народа од стране домаћих колаборациониста наш титулар Душан Дунђер је најављивао још 2017. године.


Постоји решење, које НАРОД треба да подржи!

Народ Србије, од 16. јуна 2020. године, има свој прави слободни Парламент који ради за свој народ и државу.

Од свог оснивања па до дана данашњег, Привремена Скупштина народа достојног Србије је гарант заштите од давнашњих планова наших непријатеља, потпомогнутих петом колоном у самој земљи.

Сабором подршке народа све одлуке донете на 40 седница ступају на снагу.


Раде на отцепљењу Војводине!

Видимо симптоме планираног рада на отцепљењу Војводине, у дешавањима на новосадском факултету. Указујемо да је професор Динко Грухоњић као и Горан Свилановић, члан Игманске иницијативе, мреже невладиних организација финансираних са Запада.
Тема Игманска иницијатива заслужује посебну емисију.


Трагедија у ГАЗИ! 

И даље су у току злочиначка дејства Израела у појасу Газе. Страдало је више од 32 хиљаде људи, углавном жена и деце, а ово ратом захваћено подручје претворено је у рушевине и пепео.

Према процени, око 85 посто становништва морало је да напусти своје домове.

Настала као резултат интереса ционистичких елита, држава Израел је инструмент контролисања стратешки веома важност региона. Под сталном заштитом САД у Уједињеним нацијама, а под маском народа који је страдао у Холокаусту, она је до скоро била недодирљива. 

Међународни суд правде у Хагу доноси пресуду којом се наређује Израелу да одмах учини све како би се зауставиле војне снаге од чињења геноцида над становништвом у појасу Газе. Израелске власти одбацују оптужбе за геноцид тврдећи да Израел има право да се брани, а да су циљани екстремисти Хамаса, а на палестински цивили. 

У исто време, Бењамин Нетањаху уводи закон којим се забрањује Хришћанство у Израелу.

У иранским новинама Техеран тајмс објављен је наслов „Олуја се приближава“. Овин насловом се у ствари најављује одмазда за израелски напад на конзулат у Дамаску. За дан одмазде најављиван је био 5.април, Дан Ал Кудса, у знак солидарности са палестинском борбом за независност, што је последњи петак Рамазана. У Ирану је иначе најављена додатна регрутација резервиста у Против-ваздушној одбрани, а у болницама је уведен појачани режим рада.

Поводом израелског напада на иранску амбасаду у Дамаску огласили су се и високи званичници Народне Републике Кине. Том приликом су изјавили да тај чин представља тешко кршење Повеље УН-а и међународног права и нарушавање суверенитета Сирије и Ирана, подсећајући јавност да је и кинеска амбасада бомбардована од стране НАТО пакта у току бомбардовања СРЈ. 

Кина је осудила и непријатељско деловање израелске војске у Гази, Либану и Сирији.

Током боравка на Блиском истоку, шпански премијер Педро Санчез је изјавио да треба озбиљно размотрити признавање палестинске државе већ почетком 2024. године. 

Шпанија не би била прва европска држава која би једнострано признала Палестину; досад су то већ учиниле Пољска, Чешка, Словачка, Мађарска, Румунија и Бугарска. А како ствари стоје, биће их још више...


Чудна брига о Украјинском народу!

Јенс Столтенберг је још једном објаснио колико је НАТО-у исплативо што се Украјинци боре против Руса.

Наиме, буџет који се издваја за Украјину мањи је него што би коштало остале земље НАТО 

савеза да саме учествују. Дакле, војска Украјине обавља посао за њих, они „уништавају значајан део руских борбених способности без угрожавања нити једног војника НАТО-а или једног америчког војника“, објаснио је он. А жртве на украјинској страни, као и огромна штета која је учињена не помињу се уопште.

Све више избија на површину чињеница чему је све служио украјински народ, и о експериментима којима су подвргавани становници ове државе. 

Наиме, РИА Новости су објавиле како су пронађена документа у подруму једне болнице, а која представљају доказ да је Украјина била једна од главних земаља тестирања западних фармацеутских компанија. 

Над становништвом су тестирани лекови који би могли да изазову различите облике канцера. Пацијенти над којима су тестирани били су смештени на психијатријском одељењу болнице у Мариупољу. 

Између осталог, у документима се помињу следеће фармацеутске компаније: 

Pfizer(САД), АstraZeneca (Британија, Шведска), Novartis International AG (Швајцарска, САД), Celltrion (Јужна Кореја), IQVIA (САД, Британија), Sanofi (Француска), Galapagos NV (Белгија), Janssen Pharmaceuticals (сада Johnson & Johnson Innovative Medicine, Белгија), Abbott Laboratories (САД), Covance (сада Labcorp Drug Development, САД), Merck KGaA (Немачка).


Увлачење Румуније у сукоб.

Нова верзија румунског закона о националној одбрани, коју је Министарство одбране доставило на расправу, предвиђа могућност милитаризације снага Министарства унутрашњих послова, као и војне интервенције ван националне територије ради заштите румунских грађана који се налазе у опасности.


С.З.О. и С.Е.Ф. 
приватне организације

Светска здравствена организација је приватна организација финансирана од стране Била Гејтса. Као што је и Светски економски форум. Оне служе искључиво интересима оних који их финансирају.

Ана Фон Рајтс је послала поруку за јавност, а она је следећа:
„ОНИ су вас натерали да верујете да су њихови патентирани отрови лекови. ОНИ су вас научили да је закон намењен њиховим корпорацијама ваш закон. ОНИ су вам дали своју индоктринацију и назвали је образовањем. ОНИ су промовисали своју бескорисну пропаганду као вест. ОНИ су вам рекли да су вам непријатељи сви који знају боље.

Па ко су ОНИ? Профитне стране корпорације које се баве пружањем државних услуга...

Размотрите мото БИБИСИ-ја: „Слушај и покоравај се.“ Било у цркви или у влади, кад би могли контролисати ваш ум, могли би вас контролисати и усмеравати оно што радите, за добро или зло... Тако могу контролисати и ваше емоције и ваше поступке. Недавно су потајно убризгали нанотехнолошке антенске низове у људско тело, већ кодиране с необјављеним МАК адресама, претварајући нас у много „електронских уређаја.“ Постоје снажни докази да су боцке штетне и да су увек и биле.
Постоје снажни докази да је „дечја парализа“ узрокована употребом неуротоксина као пестицида и да је боцка против дечје парализе била параван како би се избегла одговорност произвођача пестицида - док се продаје још један нови бескорисни и потенцијално опасан производ за лаковерну јавност."


Мислите СВОЈОМ главом!

Да би изашли из овог кошмара-експеримента треба да почнемо да мислимо својом главом, а не телевизором и да послушамо речи Светог старца Пајсија Светогорца: „Полудео бих гледајући шта се догађа у свету, да не знам сасвим поуздано да ће Бог имати последњу реч!”

Уместо што вас је обузело очајање и што цвилите над својом судбином,
уместо што трпите понижење и безакоње,
уместо што сте огрезли у алкохол, дрогу, таблете и што све чешће дижете руку на себе или своје ближње,
уместо да будете робови који су умислили да су слободни, што слушате и гледате медије Великог Брата,
уместо што мислите само на тренутну корист и задовољство,

Срби устаните,
скините јарам који вам је наметнуо Запад,
постаните поново достојни својих предака,
спремних да се боре и бране оно што им је најсветије,
своју веру, слободу
и право на живот,
без страха од осуде
и без страха од смрти.

Народе, ширите даље
За живот достојан човека!

Leave a Reply

Your email address will not be published.