Током Недеље - 08. април 2024. - 1.део

ПРЕМИЈЕРА на ЈуТјуб каналу Привремене Скупштине народа достојног Србије.
Понедељак 08.04.2024. после 21 час.

- 6. априла 1941. Немачка је, без објаве рата, напала Краљевину Југославију.
- 2019. објављен план циониста за уништавање Словенства.
- Упозорење из Русије о издаји и предаји Косова.
- Сведоци смо коначног слома Старог света.
- Предлог нове резолуције о геноциду у Сребреници.
- Симптоми планираног рада на отцепљењу Војводине.
- Трагедија у Гази, док Техеран објављује „Олују која се приближава.“
- СЗО и СЕФ приватне организације финансиране од стране појединаца.
- Дрскост НАТО-а као и запада у злоупотреби народа Украјине у својим експериментима и циљевима, као и увлачење војске Румуније у наставак страдања словенског народа.
- Народ Србије, од 16. јуна 2020. године, има свој прави слободни Парламент који ради за свој народ и државу.


Краљевина Југославија нападнута

6. априла, 1941. године Немачка је, без објаве рата, напала Краљевину Југославију.

Београд, који је три дана раније проглашен отвореним градом, у 6.30 часова напала су 234 бомбардера и 120 ловаца. У бомбардовању настављеном и наредна два дана погинуло је око 2.500 људи. Уништено је више стотина зграда, међу њима и здање Народне библиотеке Србије, установе основане 1832.године.


План Циониста за Словене

2019. године објављен је план циониста за Словене, а који је изговорио рабин Синедрион Реб Менахем Мендел Шнерсон. 

Како је он изјавио, специјална тактика борбе циониста против црвено-смеђих (то јест, Словена) јесте тајно знање које ће ционисти користити и у потпуности усмерити у својој борби против њих. Словени се иначе сматрају најнепокорнијим народом у свету, због њихових способности и генетског наслеђа. „Словена можеш уништити, али га не можеш покорити. Ето зашто ово семе треба ликвидирати а пре свега значајно смањити његову бројност.“ 

Даље се наводи да примењене методе ове борбе циониста неће бити војне, него идеолошке и економске. У првој фази намера им је да изделе све словенске народе (од укупног броја од 300 милиона – половину сачињавају Руси), где ће се примењивати њихова стара метода: ЗАВАДИ ПА ВЛАДАЈ! План циониста је заправо био да народе у словенским земљама међусобно посвађају и увуку у ратове, са циљем њиховог међусобног уништења.


Косово и Метохија

Још пре извесног периода, тачније пре тзв. избора у корпорацији СРБИЈА ДОО стизала су упозорења из Русије... 

На ТВ каналу СОЛОВЈЕВ ЛАЈВ један руски академик говорио је о томе шта се дешава у Србији и на Косову. Укратко, он је изјавио да србске власти воде земљу у Европску унију и у НАТО, док је крајњи циљ Запада да отргне Србију од Русије.

Такође, овај руски академик је изјавио да ће у мају месецу у српском „парламенту“ бити одобрен нацрт о „нормализацији између тзв. Косова и Србије" што значи дефакто признање Косова, и да ће се то представити као воља народа. 

„Бриселски и Охридски преговори су заправо вођени у супротности са Уставом Србије“,како је наведено у овој емисији. А народ у Србији верује да ништа није потписано, и да се ни на шта није пристало, што је у ствари чиста обмана.“ 

Провлачењем поменутог нацрта кроз пара-Скупштину доводи се народ у ситуацију да буде тај који ће, наводно, признати де факто отцепљење Косова. А после тога нема назад. Овај документ ће, наравно - бити одобрен, јер пара-Скупштина у Београду томе и служи.


Слом старог Света

Присуствујемо коначном слому старог света. Велика медијска кампања Запада против Русије са унапред припремљеном пропагандом и лажима засипала је народ изјавама како ће украјинска војска победити у овом рату под окриљем НАТО-а. 

Медији су препуни тзв. аналитичара који су убеђивали гледаоце о слабости руске државе и војске, чак су се чули и предлози о подели поражене Русије, као и њеног наоружања.

Међутим, пораз НАТО снага које ратују против Русије преко „прокси“ војске Украјине је неизбежан. 

Док високи представници француске државе јавно декларишу Руску Федерацију за своје непријатеље, представници народа Француске као добровољци одлазе у руску армију и управо се један јавно обратио из Донбаса, где борави још од 2014. године. Он упозорава француску владу да не шаље војску у Одесу против Руса, јер би та одлука могла да кошта многе француске војнике живота. 

А у својим одговорима на исказану дрскост водећих држава чланица овог сатанистичког НАТО савеза, као и главних заговарача ширења зла и рата, високи представници Руске Федерације не остају дужни. 

Цитирамо Марију Захарову: „Берлин је у априлу 1945.године бранила дивизија Шарлемањ као и низ других дивизија. Они су штитили Хитлеров бункер и последњи су у Трећем рајху одликовани орденом Витешког крста.“


УН и НАТО заврзламе

Генерални секретар Уједињених нација Антонио Гутереш изражава жаљење што Савет безбедности УН-а „није успео адекватно да реагује и одговори на ратни сукоб између Израела и Хамаса, као и на руску инвазију на Украјину, сматрајући да су ови сукоби поткопали ауторитет ове међународне организације. 

О каквим аршинима се овде ради, само бисмо да подсетимо да је на годишњицу бомбардовања Савезне Републике Југославије управо ова тема војне агресије над сувереном СРЈ била спречена да се нађе на већ усвојеном дневном реду.

25 година након злочиначког напада НАТО-а на Савезну Републику Југославију, садашњи амерички амбасадор у Србији Кристофер Хил, у интервјуу датом за Национални сервис РТС, отворено говори како је Србија много ближа НАТО-у него Косово, и како се чуди што се након толико година говори о бомбардовању и свему што се дешавало у то време. 

На 28. седници Привремене Скупштине народа достојног Србије, одржаној 17. септембра 2022. године, донета је одлука да се Кристофер Хил прогласи персоном нон грата.

На 25. годишњици НАТО агресије, Руска дума захтева да је свет дужан да осуди одговорне за уништење Југославије.

Наиме, председник Државне думе Вјачеслав Володин је изјавио да САД чине све како би свет заборавио 1999. годину када је НАТО, по наређењу Вашингтона а заобилазећи Савет безбедности УН-а, бомбардовао Београд као и друге градове Савезне Републике Југославије.

И док се планира јачање британског утицаја у нашем региону, Председник Руске Федерације Владимир Путин је у филму Андреја Кондрашова „Београд“ изјавио да је бомбардовање Југославије показало да западни партнери све ситуације и догађаје изврћу и тумаче у своју корист. Овај документарни филм је приказан у Руском дому 24. марта, као и на Руској државној телевизији Русија 1. 

Председник Путин је, обраћајући се Западу изјавио да је њихов паразитски живот приведен крају, а руски министар спољних послова Сергеј Лавров да је сукоб у Украјини, тачније, почео још 1999. године. Тада су Западне хегемонистичке силе покушавале да одрже своју доминацију живећи на рачун других и тако престале да крију своју агресију над другима.

У овом једном великом процесу велика је улога и домаћих издајника који послушно извршавају све наредбе својих страних налогодаваца надајући се да ће се одржати на својим позицијама.

Наставак у Током Недеље - 08. април 2024. 2.део

Leave a Reply

Your email address will not be published.