Током НЕДЕЉЕ 01.03.2023.

27. фебруара 2023. године, сведоци смо завршнице преговора између нелегитимних представника нелегитимне Владе Србије са представницима самопрозване државе Косово.

Нелегалне власти Србије - Предаја Косова и Метохије

Видео снимак прегледа недеље можете видети на РАМБЛ ПЛАТФОРМИ ОВДЕ: 

Дачић Вучић Заклетва коме

Нема више потребе за различитим нагађањима. Карте су све бачене на сто. Епилог свих издаја представника власти народа и државе Србије од 2000.године до данас сажет је у потпису нелегитимног председника Србије на овај дан који ће остати забележен као тужан дан за Србију.

А по питању Косова и Метохије сву истину и чињенице о издаји и предаји наше Аутономне покрајине имали смо прилике да чујемо како у изјавама др Душана Дунђера тако и кроз рад и изјаве представника Привремене Скупштине народа достојног Србије.

По члану 2 Устава Републике Србије, цела територија Србије која, природно, укључује и Косово и Метохију, као и ми, народ државе Србије, остварили смо своју сувереност и слободу од 16. јуна 2020. године.

Привремене Скупштина народа достојног Србије - Народни Референдум

И то је једина истина.
Вољени народе.

На сва питања КАКО...? - биће дати одговори 2. марта 2023. године, на 35. седници Привремене Скупштине народа достојног Србије.


Поштовани народе, 

Пред вама је избор! 

Да ли ћете се приклонити неодоворнима и са њима ићи у бескрајне, бескорисне шетње, и при томе ће вас наводити на насиље, да би потом други глумци дошли на сцену са истим сценариом уништавања и понижавања Срба и Србије,

ИЛИ 

ћете 2. марта 2023. године дати подршку Сувереној држави Србији формираној 16.јуна 2020. године, неоптерећеној и слободној, и пригрлити стечену слободу и сувереност.

Драги људи, 

Дођите 2. марта 2023. године у Амфитеатар Бањичке Шуме, у 10 часова, да наставимо да живимо слободу и сувереност коју је Привремена Скупштина народа достојног Србије де јуре остварила.


23. фебруара 2023. године Генерална скупштина Уједињених нација усвојила је антируску резолуцију коју су припремиле западне земље, како је објавио Спутњик портал, „принципима који леже у основи свеобухватног, праведног и одрживог мира у Украјини“.

Гласање - нелегална влада Србије опет ЋОРАК - против братске Русије!

Овај документ, да подсетимо, није правно обавезујући. Међутим, он ипак приказује ставове држава по одређеним питањима у свету. 

А сви ми, у Србији треба да се запитамо да ли треба и даље дозвољавати нелегитимним представницима да у име народа и државе Србије учествују у рату против братске нам Русије и срамоте наш народ? Наравно да не треба. А анти-систему и анти-уставној корпорацији Србија дошао је крај.


Посланици Привремене Скупштине народа достојног Србије су на својој 14. седници одржаној 27. фебруара 2022. године у Београду, донели одлуку (тачка 12) и јавно изјавили пред својим народом и свим државама света, да србски народ никада неће уводити било какве врсте санкција против братског руског народа. 

Ако у име земље Србије потекне било какав писмени документ или одлука супротног садржаја, то није и неће бити одлука србског народа и Привремене Скупштине народа достојног Србије, а тај појединац или група сматраће се издајницима свог србског народа.

Заједничка фотографија - Привремена Скупштина народа достојног Србије

На 15. седници одржаној 06.марта 2022. године у Београду, посланици Привремене Скупштине народа достојног Србије донели су одлуке (тачке 3 и 4) којима се поништава сагласност Србије са осталим чланицама Уједињених нација које су на Генералној скупштини осудиле интервенцију Руске Федерације на Украјину, фебруара 2022. године, као и да буду процесуирани и кажњени сви који су у име Србије и србског народа учествовали у овом срамном чину гласања против интервенције Руске Федерације у Украјини. 

На истој седници, посланици су донели одлуку (тачка 9) о пружању подршке Руској Федерацији и руском народу у одлучним акцијама везаним за специјалне операције намењене јачању националне безбедности руског народа и руске државе.

Заједничка фотографија - Привремена Скупштина народа достојног Србије

А на 31. седници одржаној 30. октобра 2022. године донета је одлука (тачка 3) о признању уласка Доњецке Народне Републике Луганске Народне Републике, Херсонске области и Запорошке области у састав Руске Федерације.


Народи се буде и у другим земљама. Све више и више.

Ових дана се у парламенту Европске уније чуо глас посланика и вође Словачке патриотске странке Мирослава Радачовскога који је изјавио да је рат у Украјини у ствари рат против словенских народа.

Бивши словачки судија је констатовао да нико у ствари не говори о успостављању мира, већ само о додатном наоружавању Украјине. Тако је и Европском парламенту поставио, како је рекао, „једно прагматично питање“- а то је која је алтернатива Б, у случају да Русија победи у овој борби, обзиром на чињеницу да у историји никоме није пошло за руком да победи у рату против Руса.

Мирослав Радачовски

Мирослав Радачовски је рекао следеће: „Као Словак и Словен, желим да питам наше западноевропске пријатеље: ваши очеви и дедови су убили око 20 (двадесет) милиона Словена – Руса, Украјинаца, Белоруса, Срба… и као бонус 6 (шест) милиона невиних Јевреја у борби против Русије током Другог светског рата. Шта мислите колико ће Украјинаца и Руса бити убијено пре него што се овај рат заврши? Али вероватно вас није брига. То једноставно имате у генима.“

На крају је позвао и друге чланице Европске уније да престану са активностима ове врсте и да се почне са преговорима о прекиду непријатељстава, јер ће иначе бити много више жртава.


24.фебруара 2023. године Министарство спољних послова Кине објавило је документ- Мировни предлог- од 12 (дванаест) тачака у којем је детаљно изнесен став Кине о конфликту у Украјини, као и позив на прекид непријатељстава и почетак мировних преговора међу завађеним странама.

Миниатарство иностраних послова Кине

Између осталог, у овом документу под називом „Став Кине о политичком решавању украјинске кризе“, предлаже се следеће: поштовање суверенитета свих земаља, прекид непријатељстава, наставак мировних преговора, решавање хуманитарне кризе, очување безбедности нуклеарних електрана, заустављање једностраних санкција, решавање хуманитарне кризе као и одржавање индустријских и ланаца снабдевања стабилним.

Владимир Путин и Си Ђи Пинг

Такође, Кина је позвала и Русију и Украјину да се врате дијалогу, а било какву употребу оружја прогласила је за потпуно неприхватљивом.

Овај мировни предлог за Украјину потпуно је поделио Запад тако да, према извештајима, Париз заговара сарадњу док се Вашингтон противи, Брисел и Украјина су за санкције Русији док Будимпешта инсистира на „дипломатском решењу“ и нема много подршке од других земаља у Европи.


А шта чине нелегитимне власти у Србији?

Ових дана на улицама су осванули билборди који потврђују дату подршку нелегитимне власти Србије Украјини. 

А осам година су „укронацисти“, како их називају на ратним подручјима, убијали недужне људе Донбаса. О томе се не говори, као ни о продаји оружја нацистима за убијање цивила.

Нелегални подржавају Западну превару са Украином

Нека је на част и име свима онима који су у овоме учествовали.


Буди се достојни народ Србије, иде путем слободе, утабаним од 16. јуна 2020. године.

Први Србски Парламент после више од 100 година

Оснажени постигнутим резултатима, све већи број људи јасно види прави пут. Јасно нам је да сабрани, свесни, Љубавни можемо чинити за добробит нас и наших ближњих, а у име часних предака, као и за благостање свих који ће правим путем наставити са нама и после нас.

Тако су ових дана, на територијама београдских општина, родољуби образовали Привремену локалну самоуправу народа достојног Србије у Раковици, као и Привремени штаб народа достојног Србије у Сопоту.

Важно је истаћи да су Срби у расејању, родољуби основали први Привремени штаб народа достојног Србије у Бечу и да се припрема оснивање нових у Швајцарској и Немачкој.

Локална Самоуправа Раковица, Привремена Скупштина народа достојног Србије
Народни Штаб СОПОТ
Народни штаб Беч

Привремена локална самоуправа београдске општине Палилула прославила је почетак треће године свог постојања и рада (27.02.2020.године.).

Привремена Локална Самоуправа Палилула - прослава 2 године од оснивања
Привремена Локална Самоуправа Палилула - прослава 2 године од оснивања
Привремена Локална Самоуправа Палилула - прослава 2 године од оснивања

Да. Уједињени можемо ИСТИНУ и СЛОБОДУ са лакоћом да живимо.


Делегација Привремене Скупштине народа достојног Србије у Москви, Русија.

16. фебруара 2023. године делегација Привремене Скупштине народа достојног Србије, на челу са др Душаном Дунђером, вратила се из радне посете Москви.

Као резултат успешно одржаних преговора и састанака, донели су велико признање одато нашем народу. 

Наиме, наш Вожд, др Душан Дунђер, добио је мандат да поврати суверенитет Србским земљама и Поморским, почевши од суверенитета Србије и србског народа у оквиру и под заштитом суверене државе Сувереног Руског Савеза (РУС).

Др Душан Дунђер - ордење
Додела Грамате др Душану Дунђеру - Москва14.02.2023

Драги народе,

2. март 2023. године може бити најзначајнији дан у нашим животима. А свакако ће бити историјски дан Србије. 

Видимо се РОДЕ!

У четвртак у 10 часова у амфитеатру Бањичке шуме у Београду!

Живела Србија!

Leave a Reply

Your email address will not be published.