BOŽANSKI BUMERANG

Svi vaši planovi i mere koje preduzimate obijaju se i vama o glavu! Što više vršite pritisak na ljude svojim suludim planovima, uskraćivanjem slobode i oduzimanjem ljudskih prava - vi podstičete njihovo buđenje.

BOŽANSKI BUMERANG

Skrivanje naše božanske prirode, skrivanje pravog znanja, skrivanje prave istorije, skrivanje našeg pravog porekla, zabranjivanje prirodne medicine kao i narodne - isceljivanje rukama i travama, lažno obrazovanje i programiranje naše svesti, trovanje hrane, vode i vazduha, vakcinisanje od rođenja, da biste stvorili buduće bolesnike, plašeći nas neizlečivim bolestima, trovali ste nas hemoterapijama, zračenjem, citostaticima, plašili "smrtonosnim virusom", primoravali na nošenje maski, na testiranja, vakcinisanja, pretnje ratne i nuklearne opasnosti, stvaranje veštačke nestašice hrane, majmunske boginje i njihova pretnja ugroženosti dece kao i sve ostale gadosti, koje ste isplanirali služe samo jednoj stvari, onoj koje se vi najviše plašite - BUĐENjU SVESTI LjUDI ! 

Taj proces je započeo i ništa ga ne može zaustaviti ! 

Eeee...a sada ste vi u vrzinom kolu u kom ste nas vekovima držali i nema vam spasa! Sejali ste strah i sada ga žanjete. Nemate kud, došli ste do kraja svog puta i videli da vas čeka provalija. 

SVE ŠTO RADITE - RADITE NA SVOJU ŠTETU ! 

Kopate rupu ispod svojih nogu, sami sebi i što više kopate, sve je dublja!

To je božanski zakon i njegova nebeska pravda! 

I šta ćemo sad ?!

Ništa, čekamo vas na kraju tunela u kom ste nas držali zarobljene u mraku jer ste sami po sebi mračni i bez duše pa ste i nas ubedili, da samo mrak postoji. 

Zaglavljeni u tom tunelu, zaspali smo, sanjajući taj mračni san i mislili da se to život zove! Nazire se Svetlost na kraju tunela, za kojom smo vapili mnoge živote, pipajući po mraku, tražeći, neznajući ni šta tražimo dok nam je duša kopnila i vrištala iznutra. Sve što smo znali i osećali je da mora postojati nesto više, nešto drugo, bolje, lepše, ljudskije i potpunije. Nešto čudesno! Skriveno u bajkama koje su nam razgaljivale dušu dok smo bili deca. Ta čuda se vide u Svetlosti a ona se već nazire na kraju tunela i čeka na svoju zaspalu decu, kad se probude da ih umije i da ih prigrli. 

Mi smi deca neba, sunca i svetla i tamo na kraju tunela tek počinje ono što se zaista život zove a to je Svetlost - naša budućnost! Samo naša - zaslužena i od Boga darovana. 

Čekamo vas tamo, na kraju vaše sulude iluzije o porobljavanju i uništavanju čovečanstva. 

Uništavanju čoveka - božanskog bića, zavaravajući se, da je to moguće.

Žao mi je, nije vam uspelo ovoga puta jer MI SMO SE PROBUDILI !

Autor
Snežana Latinović

Leave a Reply

Your email address will not be published.