ПОЗИВ РАТНИЦИМА СВЕТЛОСТИ
СВИХ НАРОДА СВЕТА

Реченица, која је променила свет : 

"ОНИ ЗНАЈУ СВЕ, АКТИВИРАТИ ЗАКЉУЧАВАЊЕ! "

Из ње можемо видети праву слику стварности у којој смо живели, слику сценарија који је намењен за уништење читавог човечанства.

Отпочела је борба Светлости и Таме у свим деловима света. Та борба није ни лака ни једноставна јер тај паразит кога називамо дубока држава, пустио је своје пипке дубоко у сваку пору свих сегмената друштва у свим земљама света. Створили су систем који је заробио читаво човечанство.

Робство је било вешто упаковано у постулате наших живота. Бити жив није изазивало неку посебну радост човека. Као дете се радовао само школском распусту а као средњошколац уписивао је све, само не оно са чим је волео да се игра. Оно, где се испољавала његова креативност и у чему је уживао. Морао је, да задовољи тржиште рада. 

Живео је тако свој живот, радећи посао који не воли. Једина мотивација му је била плата са којом је могао, да омогући пристојан живот својој породици и једном годишње, да сви заједно отпутују на море. Од 365 дана у години био је само 18 до 30 дана СЛОБОДАН, све у зависности, колико је година робовао том систему. Живео је тако своје дане у РОБСТВУ, којег није био ни свестан. И питао се, понекад, где је ту срећа ? И тако, сви трагамо за њом…

POZIV RATNICIMA SVETLOSTI SVIH NARODA SVETA

Били смо несвесни, да живимо у једном паразитском систему који нас је програмирао својом технологијом. Телевизор – та црна кутија је ушла у сваки дом и било је лако манипулисати људском свешћу. Кроз њу су нам постављали стандарде и ми смо “знали” шта је НОРМАЛНОСТ.

Са малих екрана смо се образовали: Како треба да изгледамо, како да размишљамо, како да се облачимо, шта треба да купујемо, шта да једемо, чак и које лекове, за који здравствени проблем да купујемо у апотеци. Бивали смо све више програмирани и све више незадовољни и болесни !

Нормалност је подразумевала, да се дете вакцинише чим се роди као да је Бог у свом савршеном креирању тог маленог бића, нешто пропустио! Нисмо били ни свесни, да је то био план и начин на који су стварали будуће болеснике, кориснике њихових услуга до краја живота.

Ушли смо у 21 век са технологијом која је напредовала крупним корацима изузев медицине која је тапкала у месту. Било је све више болесних људи а напредак се огледао у све агресивнијим терапијама, које је, ретко ко могао да преживи. С обзиром, да медицина није имала одговоре а ни начине да помогне, људи су се све више окретали старим природним начинима лечења које су у једном тренутку постале забрањене. Полако су почели, да разбијају илузију да је медицина као таква уопште имала сврху, да помаже и лечи људе. Многи родитељи, након вакцинисања своје деце су морали, да поставе себи то питање јер су им здрава деца, након вакцине постајала болесна и аутистична. Људи су полако почели да се буде !

Хвала Богу па нам је омогућио, да се пробудимо у овим временима и да порастемо у својој свести. Можда би та илузија и потрајала, да се овај незасити паразит није уплашио, да је отпочео процес буђења људи и почео да предузима све расположиве мере, да се то не догоди. ТО БИ ЗНАЧИЛО ЊИХОВ КРАЈ !

ТВ ПРОГРАМИРАЊЕ УВОДИ НОВУ НОРМАЛНОСТ

Догоди се тако једно јутро, да се пробуде људи и схвате, да немају више ни свој скромни живот. Забрањено им је да одлазе на посао, да путују, да се друже, да се загрљајем поздраве кад се сретну, да шетају у природи, да се одлази код баке и деке, да се иде у школу и да се излази из куће! Забрањено им је да славе, да певају, да се радују… и да ДИШУ!

Тако је, похлепност и лудило паразита достигло свој врхунац !

Свакодневно је она црна кутија зрачила и мрачила живот а из ње су прштале варнице претњи и сејале вирус страха од невидљивог непријатеља. И СВИ СЕ ЗАРАЗИШЕ! Послушници паразитског система су добро одрадили свој посао.

Пробуђени људи света, схвативши, да живе у ропству и лажима, одлучили су, да се ослободе! Како одлуку није лако претворити у стварност чине једино што знају, изражавају незадовољство наметнутум мерама нове нормалности. Протестују и страдају ! Систем користи своје полуге власти и пендрецима убеђују људе, да су болесни и да вирус не прети из оне црне кутије него из њих самих. Све је то србски народ већ доживео у својој, не тако давној прошлости када су га потплаћени бунтовници извели на протесте. Промена власти није донела никакав бољитак већ напротив! Како је време пролазило, остварена "слобода" претварала се у илузију.

Схватио је србски народ, да је преварен али је било касно! Увек смо негде грешили. Вртели смо се у зачараном кругу. Водили смо битку унутар тог система тражећи своја права. Водити битку и протестовати је само губљење драгоцене енергије и труд узалуд! Најзад смо схватили шта је потребно а то је:

СРУШИТИ ПАРАЗИТСКИ СИСТЕМ

Догодило се у Србији 16. јуна 2020. године.

Пробуђени део србског народа, вођен истинама на које је годинама уназад указивао др Душан Дунђер, одговорио је на позив овог великог и храброг човека. Окупио се испред скупштине у Београду која је већ одавно постала бастион послушника овог паразитског система, са намером, да поврати своју слободу која му је одузета. Да поврати своју моћ која му је рођењем од Бога дата.

Док су се други народи, вођени својим пробуђеним појединцима, Ратницима Светлости борили у својим земљама против дубоке државе, СРБСКИ НАРОД је ПРВИ У СВЕТУ, вођен знањем и мудрошћу свог Ратника Светлости, Душана Дунђера, основао ПАРАЛЕЛНИ СИСТЕМ СЛОБОДЕ, поштујући права и законе, који ће уништити паразитски, нехумани и нељудски систем у нашој земљи !

Својим примером остваривања слободе, србски народ је дао МОДЕЛ ЗА ОСЛОБАЂАЊЕ и осталим земљама света. Америка, вођена Доналдом Трампом примењује исти модел, враћа суверенитет свом народу.

ПРВИ ПУТ, у историји човечанства, СЛОБОДА се осваја на ПРАВИ и ЈЕДИНИ МОГУЋИ начин - кроз МИР, ЉУБАВ и ИСТИНУ !

Људима на планети Земљи је требало времена, да порасту у својој свести, пролазећи кроз муке, патње, ратове, разарања и губљење људских живота да схвате Божанску поруку, да је ИСТИНА та, која ће их ОСЛОБОДИТИ и да је ЉУБАВ њено НАЈЈАЧЕ ОРУЖЈЕ.

Ова Божанска промисао је суштина, коју је србски народ сачувао у свом бићу за ова времена у којима живимо. Из тог разлога је важна његова улога у спасавању човечанства. Зато, јер је Србија земља у којој се кроз тежак живот, муку и патњу уче најтеже лекције. У њој се рађају одабрани, они који су дорасли овом задатку – да буду Ратници Светлости!

Многи од нас, окупљени у јуну прошле године око пламена слободе у Србији су управо ти Ратници Светлости који су се одавно пробудили, иако можда тога нису ни свесни. Схватили су истину о илузији у којој живимо и само су чекали на позив. Одазвали су се, вођени својим унутрашњим гласом који је у ствари Бог у нама - наша Божанска суштина.

Огласиле су се анђеоске трубе и позив одјекује Универзумом: СЛОБОДА се остварује кроз МИР, ЉУБАВ И ИСТИНУ !

POZIV RATNICIMA SVETLOSTI SVIH NARODA SVETA

САДА је тај тренутак - СЛОБОДА је ту, чека на своје Ратнике Светлости !

И сви смо позвани, да кроз мир, љубав и истину повратимо своје животе !

Аутор
Снежана Латиновић

Leave a Reply

Your email address will not be published.