Током НЕДЕЉЕ 17. Април 2023.

- Анкета траје - молимо Вас да попуните ако још нисте.
- Резултати АНКЕТЕ су на вебсајту Привремене Скупштине народа достојног Србије.
- Извод из говора у Русији, Титулара Душана Дунђера.
- Основан је Народни Штаб у Штутгарту, Немачка.
- Основана је нова Привремена Локална Самоуправа у Параћину.
- Представници Словачке организације Жив Човек у посети Привременој Скупштини народа достојног Србије.
- Успеси нашег КАРАТЕ клуба у Италији, такмичар Сара Родић и тренер Горан Филиповић у радној посети председнику клуба Душану Дунђеру.
- Трибина у Нишу, учесници Титулар Душан Дунђер, подпредседници Привремене Скупштина народа достојног Србије, г-дин. Делић, Адв. Милан Мандић и г-ђица Наташа Ковачевић.

Живеле Србске државе и Поморске!
Живели сви народи нашег Хелма!

Видео снимак прегледа недеље можете видети на РАМБЛ ПЛАТФОРМИ ОВДЕ: 

Прелиминарни резултати анкете

Попуњавање АНКЕТЕ уживо

У време, када наш братски руски народ „ломи копља“ са остацима фашистичких банди и њиховим НАТО помагачима у Украјини, на територији Србије, Хелма, Европе и широм света, где год живи слободољубиви народ, одвија се један другачији бој. Додуше, не користе се копља и мачеви, којима наши преци некада бранише свето Косово и Метохију већ легалан и миран начин, како одбране ове светиње, тако и спаса, не само Србије и Хелма већ и читавог човечанства из канџи такозваног „Новог светског поретка“. Пут ка коначном ослобођењу, наизглед, никада није био лакши. Потребна је само добра воља, слободољубље и минимум достојанства да се злу једном засвагда стане на пут – и то на најједноставнији начин.
Као што је многима познато, Привремена скупштина народа достојног Србије, подстакнута коначним издајничким потезима узурпатора легалне власти, са намером да оконча даљу агонију и понижавање, не само Србског народа већ и народа Хелма и шире, у сарадњи са Руским Министарством иностраних послова, покренула је спровођење анкете, која садржи 18 кључних питања, која су од виталног интереса, како за народ Србије, тако и Хелма, Европе – па и човечанства. И поред блокаде од стране медија и ограниченог броја активиста на терену, у периоду од 12.3.2023.-1.4.2023. на евидентираном узорку 11520 учесника анкете, од којих је 33,63% анкетирано лицем у лице а 66,37% попунило анкету електронским путем, јасна је и недвосмислена воља већине народа. Ради потпуније слике, издвојићемо одговоре на неколико кључних питања.
На питање: „Да ли сматрате да је Косово и Метохија део Србије?“, 98,62% учесника се изјаснило са „ДА“.

Питање број 4 АНКЕТЕ - 98.69% НЕЋЕ да се СРБИЈА прикључи НАТО

На питање: „ Да ли се противите уласку у НАТО савез?“, 98,69% учесника се изјаснило са „ДА“.
На питање: „ Да ли сматрате да је Србија у овом тренутку суверена земља?“, 84,14% учесника се изјаснило са „НЕ“.
На питање: „ Да ли се противите увођењу санкција Руској Федерацији од стране Србије?“, 97,46% учесника се изјаснило са „ДА“.
На питање: „ Да ли сте сагласни са француско-немачким предлогом нормализације односа са Косовом и Метохијом?“, 96,25% учесника се изјаснило са „НЕ“.
На питање: „Да ли сматрате да у решавању питања Косова и Метохије треба да учествују земље које су бомбардовале Србију 1999. године?“, 95,89% учесника се изјаснило са „НЕ“.
Није неопходно познавати статистичке методе, да би се на основу узорка утврдила стварна воља народа. С обзиром на марионетске, намесничке власти, које су деценијама и дуже, на овим просторима, спроводиле самовољу и интересе окупатора, Привремена скупштина народа достојног Србије, као једини легални и легитимни орган власти у Србији, од 16.6.2020. године, коначно је омогућила да се чује и глас народа. С обзиром на активности њених представника, као и титулара др Душана Дунђера у Москви, у децембру, фебруару и марту, народу Србских земаља и Поморских враћен је суверенитет. Народ треба да покаже да је достојан тога и да се слаже са најбољим решењима у новијој историји, која су, у сарадњи са Руским пријатељима, припремљена како на добробит сваког појединца, тако и на добробит човечанства.

Спортски успеси - Србско злато

Такмичење Италија, СРБИЈА на трону

На 12. СКДУН Европском првенству, одржаном у Италији у близини Венеције у Лигнано Саббиадоро од 31.марта до 02.априла 2023. године, наша такмичарка Сара Родић освојила је четири медаље три бронзане и једну златну .Тиме је обгатила свој „Карате клуб Раковица Канон“ са четири медаље у сениорској конкуренцији.
Након првенства Сара је направила спектакл и повела ужичко коло испред хале.

Италија КОЛО повела Сара пошто је такмичење завршено

Са постигнутим резултатима на европском Схотокан карате шампионату, Сара Родић и њен тренер Горан Филиповић упознали су председника клуба др. Душана Дунђера. У пријатном разговору, анализирали су наступ, како наше такмичарке, тако и целе репрезентације и закључено је да се у наредном периоду акценат рада стави на млађе узрасте, како би се што боље припремили за предстојеће спортске изазове.
Управа клуба на челу са председником Др.Душаном Дунђером и њеним тренером Гораном Филиповићем честитали су Сари и пожелели да се са светског првенства врати са још једним златом.
Све честитке нашој такмичарки и њеном тренеру на уложеном труду и раду са жељом да се након освојених будућих медаља игра и шири србско коло по читавом свету!

Горан Филиповић, Сара Родић, Душан Дунђер

Почетак дружења Словена

Јединствен сусрет два братска народа догодио се у суботу 18.03. 2023. године у близини Зрењанина. Наиме, делегација “ Живих људи” из Словачке је дошла у пријатељску посету представницима Привремене Скупштине народа достојног Србије. И већ по традицији и нашем народном обичају, уз срдачну добродошлицу гости су дочекани погачом припремљеном и послуженом са љубављу.

Посета из Словачке, Привременој СКупштини народа достојног Србије

Делегација из Словачке, која уједно педставља и чешки народ, најпре се сусрела са србским и словенским Вождом доктором Душаном Дунђером а испред Привремене скупштине народа достојног Србије госте је поздравила председница Оливера Илић.
На овом сабору сведочили смо препознавању јединствене словенске душе два народа. Оно што бит нас људи и што нас повезује јесте снажна воља за животом у ИСТИНИ И СЛОБОДИ и жеља за УЈЕДИЊЕЊЕМ у добру.
Уз пријатељски, одржан је и радни састанак и договорена даља сарадње и узајамно посећивање, а остварен је и напредак у планирању ставрања боље будућности за братске словенске народе који су спремни да заједнички стварају НОВИ СВЕТ и стварају Словенску заједницу!
Након ручка и послужења гости су се срдачно захвалили на посети и дивном дружењу.

Извештај о оснивању Народних Штабова

Паралелно са спровођењем анкете, чланови Привремене скупштине народа достојног Србије, спроводе и низ других активности. Једна од најважнијих, свакако, је и рад на оснивању нових привремених локалних самоуправа и народних штабова.

Основање Локалне Самоуправе Параћин

Тако је 10.3.2023., у Нишу, одржана оснивачка седница нове Привремене локалне самоуправе за град Параћин. Пред већим бројем присутних, потпредседник Привремене скупштине народа достојног Србије, Светозар Делић, краћим говором отворио је оснивачку седницу. Он је истакао да је један од наших најважнијих задатака управо оснивање нових самоуправа и штабова јер, у стању де факто слободе, биће потребно људство, које ће на себе преузети обиман посао уређивања стања у држави и шире. Након тога, у складу са протоколом, извршен је избор руководства новоформиране привремене локалне самоуправе.

Народни штаб Штутгарт, Немачка

Дана 9.4.2023., у Фелбацху, Штуттгарт, у Немачкој, такође је основан Народни штаб. Активиста и члан Привремене скупштине народа достојног Србије, Слађана Трајковић, по скупштинском овлашћењу, одржала је оснивачку седницу. Слађана Трајковић је присутнима укратко објаснила правни темељ формирања Привремене скупштине народа достојног Србије и уједно их обавестила о нашим циљевима и задацима. Присутни су, такође, изгласали рукодство Народног штаба Фелбацх.

У току су припреме и за оснивање нових самоуправа и народних штабова, како у земљи, тако и у дијаспори.

Трибина одржана у Нишу, 10.3.2023.

Трибина НИШ, Душан Дунђер, Делић, Мандић Ковачевић

Дана 10.3.2023., одржана је у Нишу трибина, на којој је бројним пристутнима, др Душан Дунђер одговарао на за све нас битна питања. Скупу се присуствовали и потпредседници Привремене скупштине народа достојног Србије адв. Милан Мандић и Наташа Ковачевић, Светозар Делић.
Кроз одговоре на поједина питања, могле су се чути информације, са којима већи део јавности није упознат. Др Душан Дунђер је, одговарајући на питања, поменуо да је „једини у двадесет првом веку, који има агреман више земаља за политичка, војна и економска питања“. Такође је разјаснио своје овлашћење, добијено од стране суверених титулара Русина, које, по његовим речима значи да је он „суверен, који има апсолутну власт на територији бивше ФНРЈ у корист србског народа“, те да је, његовим давањем заклетве у Раваници, „почела да се руши Кабала – извучен им је камен темељац јер су биле три вере, које су дошле да се поклоне србском народу – то никад није било у историји, не србског народа него човечанства.“

Седница, одржана на Бањици, по његовим речима, имала је вишеструко значење. „Чин одржан тог дана, доноси светске, промене. Сво зло, о коме већина од вас нема сазнања (што је такође последица Кабале, односно „црне езотерије“) ће се урушити. У двадесет до једанаест, кренула је да ромиња лагана кишица – у двадесет до једанаест звона су се огласила из чиста мира и у двадесет до једанаест – ви сте скинули део карме овом народу, зато што је ту било стрељање у Јајинцима. Ту, где сте ви били.“, рекао је он. Након овог дана, дешаваће се ствари много брже.
Др Душан је накнадно напоменуо да је окупљање народа кључ изласка из ове кризе, без обзира на то што имамо титулара и што нам је дат суверенитет, који нам нико не може одузети.
Из овог одговора, јасно се може схватити колика одговорност лежи на србском народу, не само за де фацто ослобађање садашње територије Србије већ и Хелма, Европе и човечанства у целини.
Битно је поменути и чињеницу да је и поред медијског мрака у Србији и игнорисања свих ових дешавања, 9.12.2022. обавештен генерални секретар УН Гутереш и Европска Унија да је др Душан Дунђер будући суверен Србских земаља и поморских, тако да се на планетарном нивоу зна да је србски народ слободан а код нас се та информација крије.
Битно је знати и чињеницу да, оног тренутка, када су др Душану дали титулу „суверена Србских земаља и поморских“, тог тренутка смо добили право, тј. од 14.2.2023., по Међународном праву, да повратимо злато србског народа у истинитом и најширем смислу речи. Након сазнања Гутереша и ЕУ за ову чињеницу, кренули су напади на Турску, Малезију, део Кубе и један део Швајцарске – где год је било злато, које није само србско већ и руско.
Као сведока децембарских и фебруарских дешавања у Москви, интересантан је и део излагања заменика председнице Привремене скупштине народа достојног Србије, Наташе Ковачевић. Између осталог, она је говорила о начину опхођења и изузетном уважавању др Душана Дунђера од стране високих руских званичника, као и о великом броју састанака које је он са њима одржао. На тим састанцима решавала су се, не само питања која се односе на Србију већ и на читаво човечанство. У вези са тим, индикативно је запитати се: „ Зашто се са, барем истим, уважавањем, према др Душану не односи и србски народ, који ће неминовно, у скоријој будућности уживати све плодове његовог целоживотног труда и залагања за ову земљу?...“ Ако је он могао да обиђе свет, употребивши притом, сву своју снагу, ауторитет, углед и утицај у интересу свих, зашто је тешко подржати и прихватити тако скуп и вредан поклон?...

Ово је питање, које ће остати на савести сваког појединца који себе назива достојним, како себе, тако и своје земље и народа.

Подстакнти критичним историјским тренутком у коме се налазе Србија и цео свет, Привремена скупштина народа достојног Србије спроводи испитивање јавног мњења о познавању стања у Србији и свету у погледу суверенитета и безбедности.

Живеле Србске државе и Поморске! 

Живели сви народи нашег Хелма!

Leave a Reply

Your email address will not be published.