Ко има право да одлучује?

Ово је период када се многи поигравају судбином земље и животима читавог народа, иако за то немају никаква права ни владарских титула. 

Самопроглашени изводе некакве вербалне ритуале како би народу објаснили нешто, а заправо им узимају срце и душу (Косово и Метохију). 

Да ли знате ко има а ко нема права ни мандата да преговара о Косову и Метохији? 

Да ли знате ко је издао Србију? 

Kако је оценио Макронове изјаве из француско-немачког споразума? 

Да ли знате да је Југославија још увек суверена земља? 

Титулар Душан Дунђер - носиоц мандата за обнову власти Суверених Србских
земаља је у свом говору, одржаном у Москви 27.3.2023. године, дао и одговор свим злурадима да знају где је место Србског народа и државе.
 

Међу присутнима били су Пјотр Иванович Гецко премијер Закарпатске Русије и Игор Георгевич МашковПредседник “Обједињени добровољци Новорусије". 

У наставку погледајте како се брани држава и достојанство Србског народа!


Видео снимак можете видети и на ЈуТјубу и на РАМБЛ ПЛАТФОРМИ:

Говор Титулара Душана Дунђера у Русији

Вољени мој народе, Бог вас благословио! Данас 27.марта 2023. године, не знам да ли случајно или намерно, на дан када је Југославија 1941. године 27.марта, под утицајем и вољом народа раскинула Тројни пакт и спречила напад, планирани на Русију, 36 дана - које је било довољно да се консолидује руска војска… Слична је ситуација и данас, када је буквално цео западни свет устао против Русије. 

Југословенски народ, стицајем околности, на данашњи дан има носиоца мандата којим треба да се оствари суверенитет Србије и Југославије, а који се базира на русинским мандатима, титулама и суверенитету. 

Хтео бих још једном да напоменем на чему се базира суверенитет и титуле Русина. Такозвана мала русинска титула се базира на Сан-Жерменском уговору из 1919. године, на титулама оснивача УССР, БССР, СССР од 1936. године, а које су после завршетка Другог светског рата 1945. године, дали базу за оснивање низа суверених народних република у Европи а као залог за финансијски суверенитет основаних република положено је русинско злато. 

Значи, господо, већи део Европе је имао суверенитет захваљујући руском злату, па тако данас имате јединог Титулара у Европи, па је тако право тог Титулара - право власти и наше легитимности. 

 Поред тога, оснивају се на правима Привремене скупштине народа достојног Србије, који је формиран у складу са Уставом Србије, вољом народа у периоду неуставног стања, које је настало после 03.06.2020, када су престала пуномоћја актуелне скупштине а самим тим и Владе Србије. 

Поред овог, напомињем, да до сада није потписан ни један акт примопредаје између Југославије и република које су се одвојиле а тим пре такав акт није био потписан са Аутономном покрајином Косова и Метохије. Југославија још увек постоји као суверена држава а новоформиране државе – бивше југословенске републике – немају суверенитета већ су све трастови по узору на Нови светски поредак. 

Значи, ми смо једини пуноправни правни наследник Југославије. 

Што се тиче кризе власти у Србији, изјављујем да су органи њене власти, као и њен председник Вучић, апсолутно нелегитимни. Нико осим нас нема мандата и права да разговара и решава питање Косова и Метохије. 

Значи, о Косову И Метохији може да расправља искључиво србски народ. 

У вези, управо Косова, желео бих са радошћу да вам јавим и да вас обавестим да су награде руским добровољцима, који су узели учешће у одбрани Косова и Метохије 1999. године, у саставу 549. моторизоване бригаде под командом генерала Божидара Делића, ових дана предате члановима њихових породица… Нажалост, генерал Делић није успео да их лично преда, који је после дугогодишње борбе са раком - последицом коришћења уранијума од стране армије САД-а - прошле године умро у Централној клиничкој болници у Москви. 

Изражавам дубоко поштовање и захвалност члановима породица руских добровољаца који су штитили Косово и Метохију од албанских и НАТО бандита. Поносимо се јер су најбољи синови руског народа, прави хероји дошли нама у помоћ у најтежем периоду.

Има времена за разбацивање камења а има време за њихово прикупљање. Запад је разбацао свој радиоактивни отпад у облику језгра бомби широм Србије. Од тога је настрадао и генерал Делић. Сваке године до 40.000 грађана Србије оболи од исте болести. Сада се Запад спрема да достави свој нуклеарни отпад на украјински театар војних операција које су сами осмислили. Европски политичари за једнократну употребу се не оптерећују мишљу да ће се овај радиоактивни отпад вратити њиховим грађанима. 

Бумеранг ће се вратити сигурно, очекујте одговор. 

Косово и Метохија је света земља. То је симбол православља. То је наша земља! Ми смо за њу, не једном, платили крвљу! Ко хоће да говори о Косову и Метохији - изволите господо, мандате на сто!

Ни представници Немачке, ни представници Француске, па ни сам Вучић - немају таквих мандата. 

У том смислу бих издвојио неке од изјава Макрона и дао им оцену. 

Током посете Аљбина Куртија Паризу 23.06.2021, председник Макрон је изјавио: 

„Позивам Косово и Србију да се, као Европљани, ангажују у постизању споразума и проналажењу компромиса."

Председник Макрон нема мандата и право да разговара о Косову И Метохији. Такође, нема права да се меша у унутрашње послове суверене државе јер Косово И Метохија представља део Србије и Југославије. Ми се не мешамо у послове земље у којој је он председник. Ми не разматрамо стање ствари у његовој земљи, не говоримо о томе да део народа не жели да живи у таквој земљи. Ми не говоримо о могућности одвајања Елзаса (Alsace) и Lotharingia-е , где је он председник. Ми не говоримо о данашњим демонстрацијама где је народ показао јасно да не жели таквог председника и такву владу али он себи дозвољава да под истим предлозима декларише одвајање Косова и Метохије - или он тражи да почнемо разматрати ову теми и дамо подршку подобним расположењима у његовој држави? 

„Упућујемо вам заједничко писмо у тренутку од пресудног значаја за безбедност на европском континенту и стабилност у региону Западног Балкана. Уверени смо да, у светлу руске агресије над Украјином, морамо да уложимо још снажније напоре како би европска перспектива земаља Западног Балкана постала реалност и како би се решили дуготрајни билатерални и регионални спорови. Пуна нормализација односа Косова и Србије је од суштинског значаја за Западни Балкан“, наводи се у писму Емануела Макрона и Олафа Шолца од 04.09.2022., упућеном Александру Вучићу. 

Господине Макрон, ако видите европску перспективу Западног Балкана, зашто је ваша земља приложила толико напора да разруши нашу земљу, а после је у деловима припаја ЕУ? 

Зашто сте покушали да нам отмете нашу свету земљу а сада тражите да признамо резултат вашег насиља као независну државу, лажно обећавајући заједничку светлу европску перспективу под заставом дугиних боја? 

Европске перспективе нема - ЕУ се распада! 

У светлу ослобађања Украјине од стране Русије, бојите се да изгубите контролу над територијом коју контролишете силом. Овде сам дужан да подржим Ваш страх.
Запамтите једном - Косово је територија Србије!... Нама нису потребни посредници, тим пре, страни и непријатељски расположени, да би решили своје унутрашње проблеме. 

Господине Макрон, време би било да се мало подсетите ваше историје, да се подсетите шта се десило 1814. године, 30. и 31. марта, па у име свог народа и свог часног народа ЕУ Вас молим да не чините глупости и уништавате свој народ и да Вас подсетим још једном да - једини Титулар у ЕУ Вам се обраћа добронамерно, овог пута и упозорава Вас на последице које Вашом спољном политиком чините. Ја нисам на платном списку ни НАТО-а, ни Брисела, ни ЛГБТ популације, ни једне масонске ложе, па Вам зато говорим - водите рачуна да вам се историја не понови!...

Да наставимо даље са његовим писмом…

„Високи представник Жозеф Борел и нови специјални представник Мирослав Лајчак уживају моје пуно поверење у вођењу тог напредовања“, написао је Макрон 10.06.2020. 

Да Вас само подсетим, да ни држава господина Мирослава Лајчака није признала ни данас Косово и Метохију, па тако да знате да на својој земљи не прихватамо самозване преговараче, какав год да им се статус додељује у Европи. Нас не интересује да ли им верује или не верује Макрон. За нас, србски народ, то су приватна лица без мандата за преговоре о Косову и Метохији.

Уствари, ни Вучић, коме се Макрон обраћа, такође нема такав мандат.

Понављам још једном - хоћете ли причати о Косову и Метохији, ставите пред свим народима ЕУ ваше мандате на сто!... Не мандате тајних друштава И ЛГБТ популација - него било ког народа у ЕУ!...

А да Вас упозорим шта се дешава у Србији - према текућем законодавству, тај исти, који “јаше за вас”, (Вучић) је много пута превазишао сва своја пуномоћја и он није имао право да самостално, без одлуке скупштине или проведеног референдума, потписује или говори било шта о стварима које се тичу директно Косова и Метохије, почев од такозваног Бриселског уговора (споразума), који су дали право Албанцима постављају граничне прелазе, па тако сам дужан овог пута рећи, због свих присутних - није Вучић тај који је издао Косово и Метохију већ је то, на првом месту, Уставни суд, сви правници земље Србије, сви тужиоци земље Србије, све службе безбедности Србије, Српска Академија Наука, која је само формално у Србији а на крају и уцењени и изварани народ Србије, тако да све то, што сте радили у Бриселу - доћи ће дан када ћете сви одговарати!... 

Ми се у потпуности слажемо и прихватамо вољу народа, за разлику од свих вас који водите Европу и деловаћемо у складу са вољом народа, као што је исто и воља народа на Криму (2014. године) – у складу са међународним правом и уз координацију са Русијом. 

Анкета коју смо спровели на узорку од 10.000 грађана, у последњих недељу дана, показала је следеће резултате: 

- 96% испитаника се противи француско-немачком плану за регулисање питања Косова и Метохије;
- 96% испитаника је против једностраног проглашења Косова као независне државе од стране Србије;
- 96% испитаника је против учешћа, у решавању питања Косова и Метохије, оних земаља које су бомбардовале Југославију 1999. године;
- 97% испитаника сматрају да у решењу питања Косова И Метохије треба да учествују искључиво Русија и Кина;
- 94% испитаника сматра да садашња власт Србије ради против интереса државе и народа;
- 99% испитаника сматра да је Косово и Метохија део Србије;
- 97% испитаника је против увођења санкција Руској Федерацији.


Значи, господо, ми знамо како да решимо питање Косова и Метохије самостално, мирним путем и то у врло кратком временском периоду а надаље сматрамо да треба решавати питање суверенитета на целокупној територији Југославије.

Нема акта о примопредаји између Југославије и република, осим такозваног уговора о сукцесији, односно споразума. Значи, Југославија и даље постоји - свиђало се то ЕУ или не!...

Једно од питања пре конференције је било: „Каквог сам мишљења за почетак обнављања Југославије, може ли да постоји, у будућности, потписивање федеративног уговора са другом, по величини, републиком Хрватском?...“ Овде морам поменути, због непробуђеног народа у једној и другој републици - тај народ је до пре 120 година живео као један народ док се ви нисте умешали да сејете мржњу, да би уништили тај једини народ, који је био колевка цивилизације те Европе, па, ја не мислим него - ја знам, да ће та земља сигурно да потпише федеративни споразум, у почетку економски а касније и даље - како народи тих република буду одлучивали и ослободити се тих окова, које им намећете више од 100 година - тачније од Сан-Стефанског мира, Берлинског конгреса, па и дан данас. 

а вас само подсетим - у време окупације, 1943. године, је Хитлер нудио Југославији да уђе у Уједињену Европу – ето, скоро сто година касније, се Србији нуди да уђе у ЕУ, разлика је само у редоследу речи, нудећи им стално “шаргарепу”, која већ траје 23 године када причамо о Србији…

Тако да, што се тиче федерације између Хрватске И Србије, ја сам убеђен – а не мислим - да ће се такви догађаји одиграти у ближој будућности и да ће од тих промена зависити, не само ситуација на Балкану него ће се тицати целе Европе. Промена цивилизационе и, највероватније, формационе - такође, традиционалне вредности - ће се вратити а покушај наслеђивања нових, нетрадиционалних, ће пасти у воду, па ће тако та два највећа народа на Балкану довести Европу у неко ново доба, вратити их правим вредностима и изборити их да изађу на прави пут. 

Не бих да дужим, ово би било довољно за почетак, само бих вам на крају рекао - немојте да се изненадите да Југославија територијално буде и већина земаља ЕУ!

Водите, само, рачуна да се историја у Европи НЕ ПОНОВИ, будући да имате десетогодишњи план уништења Руске Федерације! 

И те намере, које сад имате, да увучете целу Европу у рат, неће се добро одразити ни по вас ни по ваше народе ако се не дозовете памети до краја септембра ове године!...

Лаку вам ноћ и до следећег виђења!...

#Косово #DrDušanDunđer #ДушанДунђер #ПривременаСкупштинаНародаДостојногСрбије #Федерација #ВременныйПарламентНародаДостойногоСербии #Федерация #ПочелоЈе #Началось #ОбъединениеДобровольцевНовороссии #РуськийСоюз #DostojniSrbije #NarodniŠtab #СрбскеЗемљеиПоморске #KoImaPravoDaOdlučuje #КоИмаПравоДаОдлучује 

Leave a Reply

Your email address will not be published.