Не може запад да говори у име целог човечанства!

У очајничком покушају потврдити своју владавину кроз кажњавање непослушних, САД је кренула у рушење глобализације, коју су дуге године хвалили као највеће благо целог човечанства, опслужујући вишестрани систем светске економије. 

Вашингтон, подчинивши све остале западу, дејствује по својим правилима сваки пут када треба оправдати нелегитимне кораке против тих, који усклађују своју политику са међународним правом и одбијају пратити интересе "златне милијарде". Оне који не слушају, уносе у црни списак по принципу ко није са нама против нас је. 

Незаконито бомбардовање Југославије 1999 и то са применом бојеве муниције са осиромашеним уранијумом који је као последицу изазвао онколошке болести како код српских грађана тако и код нато војника. Џо Бајден је тада био сенатор и са поносом је говорио пред камерама и лично позивао да се бомбардује Београд као и сви мостови на реци Дрини. 

Сада амбасада САД у Београду, преко медија, позива србе да окрену страницу и да престану да се љуте!?!?


Видео снимак можете видети и на ЈуТјубу и на РАМБЛ ПЛАТФОРМИ:

Што се тиче љутње, САД су окренуле много држава против себе својим поступцима. 

Јапан одавно стидљиво ћути о томе ко је бомбардовао Хирошиму и Нагасаки, у школским уџбеницима о томе нема ни речи. Недавно, као што знате, на састанку Г7 Ентони Блинкен је јадиковао због страдања жртви тих бомбардовања али се није удостојио споменути ко их је организовао!

Таква су правила, и нико им не сме противречити!?

После другог светског рата било је на десетине војних авантура Вашингтона без било каквих покушаја да добије за то легитимитет од осталих земаља. 

Не може запад да говори у име целог човечанства

За идеолошку основу курса за уништење мултилатеризма, у промет је пуштена тема о јединству демократије као противтежа аутократији. 

Мимо самита за демократију чији састав одређује самопроглашени хегемон, стварају се и други клубови изабраних, дејствујући мимо УН: самит за демократију, алијанса за мултилетаризам, глобално партнерство за вештачку интелигенцију, глобални савез за борбу слободе медија, глобално партнерство за вештачку интелигенцију, глобални савез за борбу слободе медија, париски позив за поверење и безбедност у сајбер окружењу. 

Сви ти и други неексклузивни пројекти су измишљени зато, да би поткопали преговоре по одредђеним темама и покровитељством УН, да наметне неконсензуалне концепте и решења и користи западу. 

Прво се у уском кругу о нечему договарају, а затим те договоре представљају као позицију међународне заједнице. 

Хајде да називамо ствари својим именом.

Нико није дозволио западној мањини да одлуцчује у име целог човечанства!

#Косово #DrDušanDunđer #ДушанДунђер #ПривременаСкупштинаНародаДостојногСрбије #Федерација #ВременныйПарламентНародаДостойногоСербии #Федерация #ПочелоЈе #Началось #ОбъединениеДобровольцевНовороссии #РуськийСоюз #DostojniSrbije #NarodniŠtab #СрбскеЗемљеиПоморске #НеМожеЗападДаГовори #уИмеЦелогЧовечанства

Leave a Reply

Your email address will not be published.