Све је почело са Библијом и тврдњом "ако ти неко удари шамар, окрени му други образ". Наравно да се ова тврдња тамо није случајно нашла и није случајно повезана са 3 најбројније религије, које су све на истој основи.

Sveti-Georgije

Религије су прве идеологије које људски ум држе уоквиреним и које људском уму образују невидљиве границе које не сме да пређе. Све оно што намеће неке границе уму и линије докле људски ум може самостално да мисли, наравно да је идеологија. И наравно да је ту због контроле људи. Ова тврдња иде у прилог властодршцима и контролорима света и антисистема заснованом на злу. А тамо је убачена искључиво како се људи не би бунили против властодржаца у виду владара и духова пакости испод неба. И како би све оно што им зло намени прихватили као природно, нормално и да не може другачије. Много пута је у историји ово злоупотребљавано и на основу само ове једне тврдње је вршен геноцид над разним народима широм света, док се народи нису бунили. Људи су се држали ове тврдње убачене као кукавичје јаје и били уништавани од стране зла не пружајући било какав отпор. 

Касније је то појачано преко њу ејџа шесдесетих година прошлог века, где је преко лажне побуне, перфидно људима усађивано да се у реалности не буне против властодржаца, па чак и да им праштају уколико већина освести да су чинили злодела. То је рађено на начин да је "зло само неразумевање добра", као и преко флоскуле "љубав и праштање". Другим речима, уколико сатанини следбеници буду ухваћени у свом злочину од стране већине човечанства, тако што човечанство открије да је оно о окретању другог образа превара, ту наступа тврдња да они нису зли већ да нису свесни својих поступака, а да ми треба да их волимо и да им праштамо. Наравно да је све ово добило јаку потпору у људима који лажно верују да су будни и да је овај феномен данас више него присутан у друштву, а што је само доказ да је зло и успело у својим намерама. 

Свет у коме обитавамо заснован је на дуалности, а та дуалност је Добро и зло. Овде се јавља проблем да је Добро константно кажњавано од стране зла, без било какве кривице, док је зло преварама и илузијама увек пролазило некажњено, иако је итекако заслужило да сноси последице. Много пута кроз историју су страдали људи који су држали страну Добра, док они који су свесно били на страни зла никада нису кажњени. Из тог разлога зло је увек опстајало у свету у коме му место није, јер знајући да је пролазило некажњено за своја злодела, није имало потребу да се плаши Добра, а самим тим и мења. Страх је увек био резервисан за људе на страни Добра без да је кривица била у њиховим рукама, док су се они који су увек избегавали руку Правде провлачили и поново се јављали по правилу још опаснији и јачи, што је довело до тога да је зло у овим временима на највећем могућем нивоу на коме може да постоји. Ова превара је потпомогнута и тврдњом да је "зло ту како би људи расли", што је још једна од лажи која је дошла са стране зла, како би зло успело да избегне кривицу за време свођења рачуна за које је зло све време свесно да ће доћи кад-тад. Реалност је да људима, да би расли, не треба зло, већ искључиво само више слободног времена и истините информације преко образовања и медија, а не лажне истине које је зло сервирало свим људима преко лажног образовања и лажних медија. А да људи имају више слободног времена и да раде на себи, немогуће је у овом и оваквом антисистему постављеном по правилима мањине, а то су сви они који свесно учествују у злу. 

Борба између Добра и зла траје још пре писања "светих" књига и такозване свете књиге су креиране од стране зла тако што су базиране на истини мешаној са лажима, како би се људима манипулисало и успоставила тотална контрола. Увек је ту био "бог" кога људи треба да се плаше, као и "власт" којој треба да се повинују, јер је "свака власт од бога". 

Само по себи се намеће питање о ком "богу" је овде реч ?

Данас се навршава 10. месеци од како људи који стоје испред зграде скупштине чекају свој народ да им се придружи. Чекају народ да им се придружи и да се крене у спровођење правог Божјег Принципа правог Бога, Творца, који се зове Правда.

privremena skupstina naroda dostojnog srbije glavna

 Наравно да овде није у питању никакав "реваншизам", или освета, већ је у питању Правда која ће бити спроведена по правилима која је зло стварало за људе, а којих се никада није придржавало. Правду мора да захтева сваки човек у Србији и она мора бити спроведена до краја, без могућности да је било који појединац избегне Правду. Јер је то једини пут који ће излечити зло у Србији и једини начин да се то зло сутрадан не повампири када се најмање надамо. Уколико зло и овај пут прође некажњено, у виду било ког појединца који је свесно учествовао у злу, појавиће се поново у блиској будућности још јаче и снажније него сада. Пошто сада већ већина људи зна да случајности не постоје, наравно да није случајно што је јубилеј од како људи стоје испред скупштине баш на данашњи дан Ђурђиц је хришћански и народни празник који се прославља 16. новембра (3. новембра по старом календару), чиме се обележава успомена на пренос моштију Светог Ђорђа и обновљење његовог храма у ком је положено његово тело.], који је дан Светог Ђорђа који убија аждају.

     1*- Ђурђиц је хришћански и народни празник који се прославља 16. новембра (3. новембра по старом календару), чиме се обележава успомена на пренос моштију Светог Ђорђа и обновљење његовог храма у ком је положено његово тело.

Шта је то у народу познатије као аждаја, змај ? Аждаја је уствари змија која има ноге и крила. Верујући у сатану, њиховог "бога", они који су створили антисистем у коме живимо несвесни да може и другачије, а који представљају као да је у корист народа што је далеко од истине, верују да је сатана змија из Еденског Врта, а да су они ти који му на Земљи дају ноге и крила. Другим речима, они су ти који у његово име и његову корист спроводе све његове одлуке на Земљи. У Србији су то сви они који су прво извели државни удар 5. октобра 2000. , а онда и континуитету и са градацијом учествовали свесно у вршењу злочина над народом Србије, што је на крају довело до злочина против човечности и геноцида над читавим становништвом. 

Данас, на овај дан, читав народ у Србији мора да схвати да је једино Правда исправна и једино решење проблема. И да рачун сваком појединцу који је свесно на страни зла мора да буде испостављен. А Правда се може сервирати само и искључиво преко Привремене скупштине Народа Достојног Србије и никако другачије. Сва остала "решења" су лажна и ту су да проблем опстане, а да се зло поново извуче за своја злодела, из разлога што се "решење" нуди у оквиру сатанистичког антисистема углавном од стране оних којима рачун треба такође да буде испостављен. 

Време је да Свети Ђорђе убије аждају једном за свагда у Србији, а да онда народ у Србији сам успостави свој систем по Богу и свој живот по својим, људским, правилима. Крајње је време да народ преко своје скупштине убије аждају у Србији у виду сатанистичког антисистема који је читавом народу наметнут преварама, лажима и на силу. Да народ коначно схвати да је лаж и да не може другачије, а једина истина да може много боље. Да нема никаквог спаситеља и да народ сам мора то боље да створи за себе, тако што ће сваки човек да крене сам од себе, а онда и преко темеља који је већ постављен у виду Привремене скупштине Народа Достојног Србије. Преко темеља који је народ сам изградио преко сада већ уморних својих представника, којима је помоћ итекако потребна, како би се та кућа Слободе завршила до краја. Време је да читав народ Србије, коначно, опет буде Достојан. Достојан Бога, своје прошлости и своје будућности. Време је да народ Србије поново буде Достојан самог себе!

    1 Response to "Време је да читав народ Србије буде Достојан"

    • MiraodRume

      ВРЕМЕ ЈЕ ДА САВ НАРОД У СРБИЈИ СХВАТИ ДА ЈЕ ОН, УСТВАРИ, Т А Ј СВЕТИ ЂОРЂЕ НАШ, КОЈИ ТРЕБА ДА РАСКРСТИ ЗЛО И ЗАКРСТИ ДОБРО !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.