Током Недеље - 31. март 2024.

САД, Ватикан и Немачка 1976. године склопили споразум о УНИШТЕЊУ ПРАВОСЛАВЉА.

22.марта терористички напад у Москви. Народ у Србији са тугом шаље подршку руском народу. 

„Њујорк Тајмс“ о 12 америчких тајних објеката у Украјини дуж границе са Русијом, политички званичници сарађивали са агентима ЦИА. 

Војна дејства у Украјини и пограничним градовима Русије. 

24. марта 2024. навршило се 25 година од бомбардовања СРЈ - дан када је међународно право доживело пораз и почетак мрачне ере униполарног света. НАТО се ускоро распада, и центар поновног обједињавања свих држава наших народа биће Србија. 

ПРОЈЕКАТ ВЕЛИКА АЛБАНИЈА СЕ ГУРА УБРЗАНО. 

Гради се највећа НАТО база у Румунији. 

Француска делегација у УН у Њујорку, уз подршку других, спречила одржавање седнице СБ УН-а, посвећене 25.годишњици агресије НАТО на Југославију. 

Народ Србије не жели ни у НАТО ни у Европску унију.


„САД, Ватикан и Немачка 1976. године склопили су споразум о УНИШТЕЊУ ПРАВОСЛАВЉА.”

Ово су речи наше велике Смиље Аврамов, изузетно умне жене, некадашње професорке Правног факултета у Београду и члана Сената Републике Српске.

У једном од својих интервјуа, проф Смиља Аврамов изнела је истину да је 1976. године потписан тајни споразум између САД, Ватикана и Немачке. 

Она је признала да је једна од потписаних 11 тачака, која је иначе њу највише погодила док је читала овај документ, имала за циљ тотално уништење православља. 

Према странама које су потписале овај тајни споразум, како је она навела, „православље мора бити избачено из светских комуникација, као религија, јер је то једини хомогенизирајући моменат православних земаља који има политичке димензије, и глобализација коју планирају уз Православље тешко ће успети.“


22.марта у Москви је извршен
терористички напад

22.марта у Москви је извршен терористички напад на посетиоце концерта музичке групе Пикник. Погинуло је 143 а рањено преко 100 људи.

Овај терористички напад председник Руске Федерације, Владимир Путин окарактерисао је као „крвави и варварски акт“ , као удар по Русији, и по руском народу.

Председник Путин је обећао да ће сви извршиоци овог терористичког акта бити доведени пред лице правде и добити заслужену казну.

Државна безбедност Русије (ФСБ) је саопштила да је „украјинска страна била припремила „прозор“ за бекство терориста на територију под контролом Кијева.

За неколико сати, недуго након јављања о нападу, Московљани су сакупили 5 тона крви за пострадале, таксисти су бесплатно превозили људе, авиокомпаније су бесплатно превозиле рођаке повређених а банке су отписале кредите жртвама овог терористичког акта.

Народ у Србији са тугом и жаљењем шаље подршку руском народу у овим тешким данима.

Испред Руске амбасаде у Београду, народ Србије и припадници 

Привремене Скупштине народа достојног Србије полагали су цвеће и палили свеће у знак жалости због настрадалих жртава овог терористичког акта.

Кошаркашка утакмица Евролиге у Београду почела је минутом ћутања у знак сећања на жртве терористичког напада на Крокус. На транспарентима је писало „Москва, жалимо“, и „Русија, као тврђава над понором, стајала је и стајаће’’.


„Њујорк Тајмс“ о 12 америчких тајних објеката у Украјини...

Лист „Њујорк Тајмс“ је објавио да су САД, уз подршку ЦИА, успоставиле 12 тајних објеката на територији Украјине дуж границе са Русијом, чиме је створена једна од најважнијих обавештајних америчких база против Русије. Како пише овај лист, у разговорима са многим бившим и садашњим званичницима Украјине, Европе и САД-а потврђено је да су америчке обавештајне агенције веома блиско сарађивале са званичницима Украјине, као и да су агенти ЦИЕ обучавали украјинске шпијуне који су деловали у Русији, Европи, на Куби,као и на другим местима у свету. 

У знак одговора на последњи терористички напад у Москви, Русија је пројектилом срушила зграду Службе безбедности Украјине и тиме послала јасну поруку да зна ко стоји иза масакра у Москви.

Нема сумње да је последњи терористички акт у Москви само наставак рата који од почетка Русија води против 50 чланица НАТО пакта које на различите начине доприносе трагедији украјинског народа предвиђеног за губитак док ратују за рачун Запада.

У истом периоду изведени су напади на читав низ градова у Руској Федерацији који се налазе у близини Украјине. Сирене су се огласиле у Белгороду, Курску, Бријанску, Вороњежу, Ростову, Севастопољу, Симферопољу, Керчу као и у Маријупољу, Доњецку, Луганску...

Након тога, у ноћи 29. марта руске снаге су извеле серију напада на енергетске објекте у Украјини, као и на украјинске војне системе ПВО користећи беспилотне летилице камиказа Геран-2, крстареће и балистичке ракете.

Експлозије као и напади по метама регистровани су у неколико области Украјине. 

Погођене су термоелектрана Дњепар, термоелектрана Криворошка,

средњеевропска хидроелектрана и трафостаница Павлоградска, а пожаром су захваћена подручја Придњепровске термоелектране у Дњепропетровској области. 

Према неким изворима, енергетски систем Украјине уништен је за 50%. Руска војска је и даље доследна у коликогод је могуће заштити цивила у овом рату.

у делу 2 наставак... 

Leave a Reply

Your email address will not be published.