Током Недеље - 10.март 2024. године

Кратак преглед скоријих догађаја. 

- Извештаји невладине организације против народа и државе Србије.
- Буркина Фасо, Мали и Нигер најављују повлачење из Економске заједнице западноафричких држава.
- Придњестровска Молдавска Република се припрема за прикључење Руској Федерацији.
- Прекид рада апликација Фејсбук, Инстаграм и Вотсуп.
- Немачка неће дати ракете Кијеву, док њихови високи официри учествују у нападима НАТО снага.
- Русија разматра могућност поништавања уговора штетних по њихову државу.
- Подршка самохраној мајци којој је Центар за социјални рад у Новом Саду одузео троје малолетне деце.
- Док се Милорад Додик састаје са Руским званичницима, бивши србски председник наставља са велеиздајом свог народа и државе.
- За све недаће постоји решење омогућено од 16.06.2020.

Извори: РТ, ПОЛИТИКО, ББЦ НОВОСТИ, Евроазија, КоССев, РТ Балкан.

Има већ доста година како су се разне међународне и невладине организације уселиле у нашу земљу па, како кажу, подносе извештаје са терена које и јавно објављују -углавном против народа и државе Србије. 

Једна од многих невладиних организација, америчка ФРИДОМ ХАУС (FREEDOM HOUSE), регистрована у Вашингтону, прогласила је Србију делимично слободном државом док је Косово, по мишљењу истих представника ове невладине организације из Вашингтона-пример поштовања људских права.

Фридом Хаус - невладина организација под диктатом Америчке дубоке државе

Иначе, како наводи извор, РТ, ова америчка невладина организација чак се и јавно декларисала и интересовала за смене власти у разним државама као и за јачање капацитета опозиција које треба да буду „демократске" према критеријумима које поставља сама, већ поменута организација. Такође, према депешама које је објавио „Викиликс", а које су наведене и у америчком „Њујорк тајмсу", поменута невладина организација учествовала је у организацији демонстрација у неколико земаља света. 

Само да подсетимо да је одлуку да се престане са финансирањем оваквих организација у нашој земљи Привремена Скупштина народа достојног Србије донела већ одавно на једној од својих седница.


Лидер Буркине Фасо Ибрахим Траоре рекао је да би његова земља, као и Мали и Нигер, који су најавили повлачење из Економске заједнице западноафричких држава (ЕКОВАС), могли престати да користе франак ЦФА.

Burkina Faso i Rusija

„Разбићемо све ланце који нас везују за ропство“ рекао је између осталог лидер Ибрахим Траоре.


Продњестровље

А у Придњестровљу се сазива конгрес како би се усвојила одлука и потврдила жеља народа да се Придњестровска Молдавска Република прикључи Руској Федерацији.


„Фејсбук” и његова породица апликација, међу којима и „Инстаграм” и „Воцап”, били су сатима у прекиду у понедељак, а пад кључне платформе за комуникације коју користе милијарде људи трајао је неколико сати.

Jao pao - FB Instagram WhatsUp

- Један сјајан дан, свет постаје здравије место - поручио је Сноуден, бивши агент ЦИЕ који је пребегао у Русију након што је објавио на колико начина се путем технологије шпијунирају и контролишу грађани.


И у Немачкој се мења ситуација вртоглавом брзином. Канцелар Немачке Олаф Шолц изјавио је да неће дати ракете Кијеву. Наиме, у 20. веку Немачка је водила два рата против Русије, и оба су се завршила са катастрофалним последицама. А како наводи ПОЛИТИКО, многи Немци, посебно у бившој ДДР и даље имају добар однос према Русији.

Канцелар Немачке Олаф Шолц

Убрзо затим руски медији објављују снимак разговора високих немачких официра који су износили планове рушења Кримског моста.


Такође, ових дана стигла је вест да Русија разматра могућност поништавања свих штетних уговора по своју државу, па и уговора са Немачком, познатог као „два плус четири“. 

Владимир Владимирович Путин

Овај споразум је омогућио уједињење Савезне Републике Немачке и ДДР-а.


Центри за социјални рад у Србији као и другим окупираним земљама представљају испоставе за сакупљање данка у крви. То је у Србији озакоњено кроз УНИДРОИТ споразум, убицу људских права и Устава у који су нас предали 13.4.2001.г одине када је допуштено свако антиљудско деловање према „људским ресурсима" корпорације Србија Д.О.О.! 

Мајци Ани Михаљици, од које су отета три сина са једне стране, провлаче кроз блато у окупаторским медијима а са друге многи би да бране кроз апсурд антисистема, управо како жели окупатор коме се даје легитимитет. 

Годинама већ постоји реклама у страним државама да је најједноставнији пут до усвојеног белог детета у Србији, захваљујући регулативи и Центрима „за социјални рад", по убрзаном поступку, деца из наших породица бивају предата непровереним усвојитељима, након чега се о њиховој судбини више не зна. Децу прибављају одузимањем од родитеља, под изговором да они „немају услове" нити материјална средства да их подижу или се противе да им деца буду пелцована. 

Центар за Социјални Рад - Нови Сад

Овога пута, у петак се народ окупио у Новом саду, у знак подршке мајци и позитивно је што су се окупиле многе организације и појединци које дотиче ово зло. Подршку мајци отете деце дошли су да дају и припадници Привремене Скупштине народа достојног Србије. 

Све више је оваквих случајева отимања деце од родитеља и у другим градовима широм Србије. Привремена Скупштина народа достојног Србије има решење и чека народ да то и потврди.


Од 1. Марта успоставља се јединствено тржиште рада Отвореног Балкана чије су чланице Србија, Албанија и Северна Македонија, што значи да ће сви грађани уз најједноставнију процедуру 

Отворени Балкан

моћи да добију посао у било којој од земаља ове иницијативе.

Док се фаворизује запошљавање Албанаца и Македонаца у Србији, где становништво трпи због мањка стандарда и ниских примања, службеници косовске полиције и царине одузели су у двема апотекама у Звечану и Косовској Митровици већу количину лекова и других медикамената у вредности од неколико хиљада евра. Наставља се политика ускраћивања права на лечење, али и свих осталих права. 

Србија, Албанија и Северна Македонија отварају заједничко тржиште рада у оквиру иницијативе „Отворени Балкан“.


За све недаће које нам се дешавају постоји решење, које је омогућено од 16.јуна 2020. године.Све више народа увиђа и упознаје се са радом Привремене Скупштине народа достојног Србије. Само је питање тренутка када ће Гордијев чвор бити пресечен.
Надамо се и верујемо у освешћење људи ради заштите свих.

Привремена Скупштина народа достојног Србије

Зар није време за буђење и спашавање СРБИЈЕ?
Привремена Скупштина народа достојног Србије!

Leave a Reply

Your email address will not be published.