Велике речи великих људи - глас Србина далеко се чује!

Људи говоре само донде докле могу да досегну. 

Онолико колико виде, толико могу и да кажу. 

Само највећи људи који имају у свом уму читаву слику, говоре о највећим идејама. Говоре у временима када мало има оних који стварно могу да их чују, без да се обазиру на то. 

Макар постојао и само један човек који ће их чути и стварно разумети, они говоре баш због тог једног човека. Јер од тог једног човека креће ширење истина.
Један од таквих, највећих људи, је и Душан Дунђер. 

Видео снимак можете видети на ЈуТјубу и на РАМБЛ ПЛАТФОРМИ:

Прочитајте и сами шта је Душан Дунђер рекао у Москви 9.12.2022. год.:

"Поштовани учесници, посматрачи и читаоци Матице Русина, почаствован сам могућношћу да вам укратко изнесем истину о дешавањима у Србији.
На почетку сам дужан да захвалим народу Руске Федерације и њеном руководству, за њихов принципијелан став по питању опстанка Србије и њеног народа.
То је Србију спасло да не буде проглашена геноцидном творевином и не сноси последице таквог проглашења.

Захваљујући Руској Федерацији, питање Косово је враћено у Савет Безбедности Уједињених Нација
Такође захваљујући деловању Руске Федерације није дошло до покретања операције "Крвави Балкан", која је била предвиђена за април 2020. године. И представљала иницирање ратног сукоба на територији Србије па би се разлила на остатак Балкана.
Душанов говор

С друге стране дужан сам да кажем како је западно предузеће СРБИЈА ("РЕПУБЛИКА СРБИЈА" ДОО), предузело више благо речено не баш пријатељских корака, како према братској Русији, тако и према Белорусији, која је Србији више пута помагала.
Говорим, предузеће западно СРБИЈА је као такво и регистровано и нема суверенитет. Као и већина земаља Европске Уније.

Србија је 2. марта ове године на самом почетку специјалне војне операције, подржала резолуцију којом се осуђује "Руска агресија на Украјину".
7. априла 2022. то исто предузеће Србије је гласало за искључење Русије из Савета Уједињених Нација за људска права.
21. маја 2022. године СРБИЈА је у Тирани на годишњем састанку 10 земаља Јадранско-јонске регије специјалну војну операцију ( Русије у Украјини ) категоризовала као незакониту и неправедну агресију.
11. октобра 2022. године, СРБИЈА је гласала против иницијативе у Савету Безбедности Уједињених Нација, да гласање о резолуцији којом се осуђује анексија Украјинских региона буде тајно.
На састанку "Опен Балкан" одржаном у Албанији, СРБИЈА је подржала став ЕУ да је Русија крива за енергетску кризу у ЕУ.
Ове недеље у Београду на форуму Црноморских Земаља, Србија није подржала Русију када је Украјинска делегација тражила да се мандати Русије у организацији обнове.
СРБИЈА је увела санкције Белорусији чији је Председник долазио да у време бомбардовања 1999. подржи Србију и Србски народ.

Ништа мањи злочин руководиоци предузећа СРБИЈА нису починили према свом народу. Одговорност за такво стање у одређеној мери сноси и сам Србски народ због свог конформизма и страха.

Руководиоци предузећа СРБИЈА су Србију претворили у огромни експериментални концентрациони логор, свесно доносећи одлуке и споразуме који полако и сигурно воде уништењу Србског народа.
Србија је једна од најзатрованијих земаља на планети, иако у њој скоро и да не постоји индустрија.
У Србији сваке године умре 50 до 55 хиљада људи више него што се роди.
Исти толики број људи напусти Србију.
Представници СРБИЈА-е су потписали такозвани Маракешки Споразум и обавезали се да приме милион миграната, што фактички значи 5 до 6 милиона људи различите вере и културе.
Самим тим и потпуну промену демографске структуре Србије.
Такође је потписала ИПАП и СОФА споразуме, којим се НАТО-у на територији Србије дају сва права.
Потписан је споразум са Светском Здравственом Организацијом којим се статут те организације сматра битнијим и старијим од Устава Србије, што подразумева самовољу Светске Здравствене Организације на нашим просторима по питању регулисања епидемија и ванредних стања.
Потписан је споразум са Светском Здравственом Организацијом којим се статут те организације сматра битнијим и старијим од Устава Србије, што подразумева самовољу Светске Здравствене Организације на нашим просторима по питању регулисања епидемија и ванредних стања.

О каквом злу причамо, сетите се само шездесетих година, када је та иста Светска Здравствена Организација, продала СССР-у вакцине против богиња, од којих су деца добијала леукемију, а они задовољни трљали руке и хвалили се како су преварили народ СССР-а. 

Нема потребе да причамо шта су радили у Африци и осталим земљама, али је крајње време да узмемо своју судбину у своје руке.

Такође је потписан и злочиначки споразум са Давосом, који подразумева да се дигитализација и 4. индустријска револуција спроведу у Србији. Замислите ту иронију колико нас тај Давос "воли" и све ће нам дати, да нас што пре нема.

После оваквог увода, време је да вам саопштим и пријатне вести из Србије.
Током 2020. године, парламентарни избори су заказани за 21. јун, а пуноћје скупштине, самим тим и владе, је предстало 3. јуна, чиме је настало неуставно стање.

Користећи одредбе Устава, народ се окупио испред зграде народне скупштине и 16. јуна изгласао формирање Привремене Скупштине народа достојног Србије. На тај начин је формирана суверена независна држава без капи проливене крви. Ово је преседан у историји човечанства.
17. јуна та иста Привремена скупштина народа је разрешила дужности такозваног председника "РЕПУБЛИКА СРБИЈА"-е, самим тим и све одлуке и уговоре које је потписао тај исти, после постају неважећи.

О свом раду Привремена скупштина је обавестила читав свет. 

Међутим, ова збивања у Србији игноришу средства јавног информисања. Једино новост о постојању и деловању Привремене скупштине народа достојног Србије, дат је у РИА новостима поводом недавног отказивања посете Србији министра спољних послова Руске Федерације. 

Зашто не извештавају светски медији, запитајте се сами.

Зато што је у Србији почело рушење Новог Светског Поретка.
Поред подршке посети господина Лаврова Србији, чланови Привремене скупштине народа достојног Србије су са својим члановима широм Европе организовали масовну подршку Русији, Владимиру Владимировичу Путину и Сергеју Лаврову.
Преседан је подршка Италијанског народа и италијанских служби безбедности у Риму 27. фебруара ове године, а талас подршке се касније проширио на Аустрију, Немачку, Словачку, Чешку, Пољску и тако даље.

Преседан је подршка Италијанског народа и италијанских служби безбедности у Риму 27. фебруара ове године, а талас подршке се касније проширио на Аустрију, Немачку, Словачку, Чешку, Пољску и тако даље. 

Нажалост на територи поменутих земаља, као и на територији Европе, постоји само фиктивна демократија, док суштинска не постоји. То је недавно довело до масовног хапшења људи у Немачкој, због наводног рушења демократских принципа и изазивања државног удара, што је уствари представљало гушење иницијативе и враћање суверенитета Немачкој. 

Да разбијемо и ту заблуду која влада и у Руском народу, као и у Србском, Европска Унија заједно са Немачком није суверена и теоретски је могуће добити суверенитет само и искључиво уз помоћ Русије. 

Наравно Србија је то све почела. Ми представници Привремене скупштине народа достојног Србије смо овде да дамо подршку раду конференције, као и титуларном суверенитету Русинског народа, са којим ћемо ускладити своју даљњу делатност, јер и сами припадамо Русинским народима. Тако да је ово кључни моменат и за судбину Како Србије, тако и читавог човечанства. 

Јуче смо дуго причали са господином Петром (Председником Матице Русина), па сам дужан и вама рећи, како због припадника служби безбедности, тако и администрације, пошто нисам баш сигуран да ћу бити присутан будућој конференцији због свог здравственог стања: исто колико сам био сигуран 2014. да се "Меда пробудио" (Русија), као што сам био сигуран 2017. да ће рат почети 2021. и трајати до 2023., евентуално 2024. године, тако сам и сад сигуран, без обзира на све аналитичаре овог света, као и све војске и њихову опрему на свету, да ће будућност и спас човечанства обележити стварање једне велике империје, коју ће чинити Руси, Русини, наравно Срби, Иран и сав Муслимански свет који је овог пута стао на праву страну. 

Тако, браћо и сестре, немојте се плашити надолазећег доба, довољно је Руса и Срба да ослободе човечанство. 

Љубим вас и волим, нека вас све Бог благослови и да лепо проведете надолазеће празнике, Нову Годину и Божић. 

Надам се да вас нисам пуно заморио, дајем реч председнику Петру. 

Хвала вам на пажњи."

Leave a Reply

Your email address will not be published.