ИНТЕРВЈУ СА ДУШАНОМ ДУНЂЕРОМ ЗА ИТАЛИЈАНСКУ ТВ 23. октобар 2023.
3.део

...наставак 3.део 

М.М.Премијер Велике Британије, Сунак је у овом свом говору рекао да ће Путин да пропадне као Хамас. Иако је муслиман он се изјаснио да је и јеврејин и циониста, и да ће да помогне све да се униште и Хамас и Путин.

Д.Д.Гледајте, доста има ментално оболелих од тих владара, овај, на планети па тако и ту. Тај што се изјашњава као муслиман, и ако јеврејин и као циониста, он заиста има много пара. 

Међутим, оно што морамо да приметимо а што нам је свима пред очима: 

Шта је заједничко за све лидере на планети, изузев Русије, Белорусије, Кине и пар неких земаља...? 

До свих тих на свету организација које би требало да буду за добробит човечанства - Давос, СЗО, УН, владе ЕУ- шта имају заједничко? 

Заједничко им је да су педофили, или припадници ЛГБТ популација. У сваком случају, једна девијантна група људи. 

А када причамо о Хамасу и о самом чину који не треба правдати: 

а ко је творац Хамаса? 

И ко је подршка Хамасу па и овог пута, приликом овог 7. октобра? 

Као и свих терористичких група на свету, творци су управо ционисти. 

Они су алати обавештајних служби Израела, Велике Британије и САД-а. 

А сада, у мејнстрим медијима имамо податке да је Хамас затекао на најчуванијој граници на планети, а то је граница са Газом,.. 

Да је та група, безначајна група Хамас служила Израелу у борби против Арафата, и када дође до неке од тих ситуација која је близу решавања палестинског питања Хамас је онда био задужен да мало нападне Израел

Онда је Израел то користио као одмазду, односно за повећање своје територије изгоном палестинаца са њиховог вековног огњишта. 

Тако да ја желим све најбоље том британском премијеру, али се ближи време уједињења исламског и хришћанског света у борби против зла и свих њихових злочина у последњих сто година. 

Па је тако близу и време свим европских лидерима којима се броје последње секунде, као један пешчани часовник... 

И ја се надам да то неће трајати дуже - две до три године па ћемо онда разговарати и констатовати да наше године, јесени живота нисмо протраћили узалуд већ за слободу сваког појединца на планети.

Видео, осим на ЈуТјубу, можете видети и на алтернативном каналу РУМБЛЕ:

М.М.Твоје речи имају снагу, уништавају али у исто време и регенеришу као што је и твоје име – да си ти градитељ душе. Можда можемо и Арханелу Рафаелу да се обратимо да нам душу поново оживи.

Д.Д.: Хвала,брате. Живимо за то да сваком буде добро. 

М.М.: Јуче је била манифестација код вас у Београду и видео сам да је био присутан и амбасадор Палестине... 

Д.Д.: Био је ту један много битнији човек, можда и најбитнији. 

То је господин Маруан. То је једини палестинац који је био председник свих инжењера света. 

Да би народ лакше разумео, то је 60 и нешто милиона појединачних инжењера, и 30 и нешто милиона удружења инжењера. И он је био 12 година председник свих тих инжењера. 

На жалост циониста и ове године био је председавајући свих инжењера света у Прагу на који ја, нажалост, нисам отишао. Не смем да летим. Али оно што треба рећи јесте да је тај човек био лидер за целу планету. 

Треба поменути и да је његов рођени брат био добар пријатељ са Арафатом и творац ФАТАХ-а, и који је убијен пар година касније у Египту. 

Њихов породични став је да ако је један брат у политици, у борби за слободу Палестине, други брат или браћа морају да се школују да помогну Палестини материјално, да опстане. 

Па тако смо сведоци лажи Европске уније, али буквално на дневном нивоу, да они финансирају Палестину. 

Пошто сам случајно сведок свих донација за Палестину, рећи ћу вам податак пошто овде манипулишу да САД помажу Израелу али не овде него у читавом свету са 3-3, 5 милијарде. Од 2004 је Израел добијао 6 милијарди. Последњих 5-6 година тај износ прелази 16-17 милијарди. 

Притом је Алжир једна од земаља која је пружила помоћ Палестини и господину Абасу прошле године, мислим, око 150 милиона. И његов опстанак је искључиво захваљујући тој дијаспори, а највећим делом захваљујући контактима господина Маруана са остатком света. 

Да не замарамо пуно гледаоце, суштина је приче да све што слушамо - да пажљиво размишљамо, да мислимо својом главом. Истина је све само не оно што чујемо преко мејнстрим новина.

М.М.: Душане, захваљујем ти се пуно и на свему што износиш јавно, а знам да то није баш ни мало здраво. И за све те твоје мисије и путовања које сада треба да обавиш...

Д.Д.: Ја се захваљујем теби, свом италијанском народу и свом пробуђеном европском народу. 

Пропратио си све наше активности у последњих пола године. Десила се на једном конгресу, исто у Прагу, пре недељу дана једна ситуација: мој добар пријатељ из Србије, Драган био је гост на том конгресу, на коме су присуствовали пољаци, словаци и чеси. После његовог говора, када су видели да је из Србије, они су га питали да ли он мене случајно познаје. Он им је рекао, дал` случајно или намерно, да се знамо последњих 30 година. Тад су му рекли заједно пољаци, словаци и чеси да, док је ту, све што му треба, да му стоје на располагању. 

И то би значило да наш труд и рад није узалудан. Надам се да ћемо се чути. Почетком идућег месеца ја би требало да идем на неко јесење заседање служби безбедности, па се надам да ћу вам донети пуно новог по актуелним питањима на светској геополитичкој сцени. Па ћете бити обавештени на време као и остали. 

И надајмо се да ће то време слободе што брже доћи.

М.М.: Надамо се да ће то време доћи што пре. 

Хвала Душане, хвала брате, хвала пуно. 

Поздрав свима.


Leave a Reply

Your email address will not be published.