ИНТЕРВЈУ СА ДУШАНОМ ДУНЂЕРОМ ЗА ИТАЛИЈАНСКУ ТВ 23. октобар 2023.
2.део

...наставак 2.део 

М.М.Хоћу да ти поставим неколико прецизних питања, да не дужимо превише. Знамо да су били на тебе напади од злих сила више пута, рецимо, баш два пута смо били забринути за твоје здравље. За људе који не знају, Душан није људско биће. Он је једна суштина, есенција, како би назвали... 

Они не знају али ми смо више од бића, ми смо они који ћемо њих да срушимо. 

Д.Д.: Даће Бог. 

М.М.: Знамо да је кренуо протест Евроазије, који је исто тако врло битан, значи да се на томе ради...

Видео, осим на ЈуТјубу, можете видети и на алтернативном каналу РУМБЛЕ:

Д.Д.: Јесте, али је паралелно томе од стране сатаниста кренула операција БХАРД. 

Шта значи та операција? 

БХАРД -то би значило пут, зачин. То треба да буде пандам путу свиле, и то један појас - један пут, као и Евроазијским интеграцијама које за последицу треба да изазове тај Трећи светски рат чији су креатори такође ционисти, односно сатанисти. 

Пошто су се дуго и пажљиво припремале те операције исти ционисти, односно Израел припремили су свој план, када се то деси- да спреме себи одступницу на данашњој територији Крима. 

То је требало да буде Хазарија, односно нова Хазарија. А пошто им очигледно то не полази за руком, деценијама се припрема друга територија а то је тромеђа Мађарске, Србије и Хрватске где им, наравно, одступницу припремају владе тих земаља, небитно да ли из незнања или из неког другог разлога. 

Како процеси брзо иду, тако се надам да ће се и Србија убрзо ослободити и дефакто.

Шта су све власти у Србији од 5. октобра до данас учиниле? 

За тај резервни план Израела, односно циониста морамо овде поменути - да не буде наш народ у Европи погрешно оријентисан – не треба да мешамо праве јевреје са ционистима, јер ционисти нису пријатељи не палестинаца, него нису пријатељи јевреја а нису ни пријатељи човечанства.

М.М.: У Израелу су протести на којима кажу Натањаху да ослободе таоце који су заробљени.

Д.Д.: То је сада проблем у Израелу, а ми имамо тај вишедеценијски проблем у Европи и у свету, с тим што то (код нас) не изгледа тако милитантно. 

То су алати ционизма- рецимо Давос, СЗО, а укључене су и УН које су по први пут, управо због питања Палестине 1967-1968. године подлегли и пали на колено управо захваљујући ционистичким групама, и довели у питање сврху свог постојања. 

Тада је говорено да се на тој територији направе две државе, израелска и палестинска, а до чега није дошло ни данас. 

Други пут се десило бомбардовање Србије односно Југославије када је доведена у питање Резолуција 1244, која је такође обавезујућа и мировна, а касније Резолуција 2131 која није могла да заживи управо због власти Новог светског поретка, односно Кабале. 

Тако и овог пута, пред очима имамо школски пример геноцида, поготово знајући њихов пројекат ПХАРАД, који подразумева потпуно протеривање палестинаца са њихове земље. 

Тако да нам је Бог дао да у овом времену, времену истина народи виде шта се дешава на глобалном нивоу, и долази време да народи препознају непријатеља и морају да скупе храбрости да своју судбину узму у своје руке, да не дозволе да се њихови планови остваре. 

Јер руси ће нам помоћи колико могу, а кинези мало мање. 

М.М.: Кад се ради о Русији, нешто хоћу да те питам. 

Путин је до сада остао неутралан у читавој овој ситуацији. Међутим, данас је изашла вест да је дозволио да се војна база у Сирији и Ирану користи и да ће им дати сву војну помоћ која је неопходна... 

Д.Д.: Русија ће дати било коју помоћ у свету, било којој држави у свету која затражи ту помоћ.

Трећи, завршни део текста за неколико дана,... 

Leave a Reply

Your email address will not be published.