ИНТЕРВЈУ СА ДУШАНОМ ДУНЂЕРОМ ЗА ИТАЛИЈАНСКУ ТВ 23. октобар 2023.

1.део

Д.Д.: Добро вече, брате. Добро вече италијанском народу, мом вољеном са душом. И посебан поздрав мојој браћи са Сицилије. Љубим их пуно и свима вама Бог помогао. 

М.М.: Сведоци смо свих ових злочина...Ти си на својим многобројним путовањима по свету, и не само зато што си видовит, него што знаш материју и што познајеш шта ће се десити предвидео си сва ова дешавања и специјалну операцију у Украјини, да ће ова ЛАКСА исто да страда. Значи, све ово си некако предочио тако зато што буквално добро познајеш материју, што је то што јесте... 

2021 године смо присуствовали једном посебном догађају који је био исто посебан за мене. Који сам видео. А није случајно што сам и ја присуствовао свему томе. Шта се тада десило? Знао сам да смо били у Раваници...

Видео, осим на ЈуТјубу, можете видети и на алтернативном каналу РУМБЛЕ:

Д.Д.: Ништа није случајно па тако није било случајно ни што је Масимо био присутан у Раваници. То се дешавалао 2021. године. Припадници три вере су били присутни тад, на заклетви Богу и над моштима Цара Лазара... То је догађај који није смео да се деси да би Кабала, односно сатанизам опстао. 

Одмах након тога, након 6-7 месеци, уследила је специјална операција Русије на подручју Украјине. То је од 1945. године највећа борба против нацизма који је саставни део сатанизма и носилац главне идеологије, по урушењу ислама и хришћанства... 

И наравно, као колатерална штета ту су и јевреји, ортодоксни јевреји, прави верници, који верују у Тору. Између осталог, ту су ти ционисти из 19. века, који су још у 19. веку знали за свој пројекат формирања Израела, да је то ционистичка држава, мада тада нису још увек знали да ли ће то бити у Аргентини. Тек на првом конгресу циониста, мислим, 1906. године, одлучено је да то буде данашња- односно сада већ Израел - палестинска држава.У сваком случају ти си, Масимо, сведок једног новог доба - ослобађања човечанства од сатанизма. 

М.М.: Поносан сам што представљам један део, што сам војник у овој војсци, поготово што си ти ту , којем дугујем своје поштовање и за читав живот сам ти веран. 

Д.Д.: Хвала пуно једином народу са душом у Европи. Нажалост, то су остали само италијани. Да, и остатак човечанства у Европи па и у свету се буди.

Да, народи читавог света се буде, и имају потпуно супротне идеје од њиховог владара. С тим да је велики проблем Европе а и човечанства што ми живимо у тим лажима захваљуући нашим властодршцима, тако уљуљкани. Да смо неки нецивилизовани европљани. А не схватамо да смо само, нажалост, опет захваљујући нашим властодршцима, само бедне слуге тих истих сатаниста и тако приступамо и имамо двоструке аршине према свим дешавањима у свету. 

Практичан пример је, рецимо - тероризам. Када се деси терористички акт у било којој земљи и страда невиних, рецимо, преко стотину људи, ми сви устајемо у одбрану наших вредности не схватајући да наши владари из сенке деценијама убијају милионе људи по свету, и ми се не осврћемо уопште на то. 

Па тако имамо у Палестини највећи концентрациони логор, на што ћути Европа. Али ћуте и Уједињене нације, и нико не каже нама да је, рецимо, у тој истој Палестини, од 2008. године до данас, убијено преко 150 000 и ми се не осврћемо на то. Зато је требало да се деси ова немила ситуација која је названа АЛАКСА. И то је описано како у Тори тако и у Светом писму, још у 19. веку. 

Не треба помињати посебно да су творци те Библије, такве Торе и Курана исти ти ционисти, односно сатанисти, с тим што смо више пута говорили да како озбиљне државе имају план на 10, 50 година, тако и Сатанисти имају те пројекте, односно агенде на 200, 300 година. 

Њихова основна Агенда је: једна земља- једна влада. 

И наравно, то је један дубљи историјски процес који се сада налази пред завршницом јер давно је започео рат Добра против Зла. Још 2008. године ратом у Грузији, када је један од најбитнијих и најмоћнијих људи на планети тада, Златко Малев извршио самоубиство на Бледу, тада се већ знало за тај пројекат АЛАКСА као и за - како европљани кажу - рат, односно специјалну операцију у Украјини. 

Тада се већ знало да ће то зло применити све могуће злочине над свим становништвом на планети да би остварили тај план- Златне милијарде. Добро, сада је то златних 500 милиона чипованих... 

Тако да се за ову операцију знало уназад 3-4 године. 

Шта је одредило да се то деси баш у ово време? 

Сви знате за други пут свиле који је кренуо 2014 -2015 године коју сатанистичке снаге нису баш озбиљно схватиле и није баш томе било посвећено довољно пажње. Између осталог, тако је растао и БРИКС. Сатанистичке снаге су почеле да добијају ствравичне губитке- ратом у Сирији, Авганистану, који ће да кулминирају у Украјини где се практично пред нама дешава да читав свет, тачније преко 50 земаља учествују у рату против Русије. 

У њему, нажалост, учествује и Европа захваљујући властодршцима. 

Народ не може то да схвати зато што нема истину пред собом и живи све потлаченије и потлаченије. 

И сетите се операције, највеће операције у историји човечанства која се десила. 

То је операција Ковид, где је читаво човечанство било поробљено без иједног испаљеног хица. А зашто је било поробљено - управо захваљујуићи нашим властодршцима.

Ускоро наставак... 

Leave a Reply

Your email address will not be published.