БОЖАНСКИ БУМЕРАНГ

Сви ваши планови и мере које предузимате обијају се и вама о главу! Што више вршите притисак на људе својим сулудим плановима, ускраћивањем слободе и одузимањем људских права - ви подстичете њихово буђење.

BOŽANSKI BUMERANG

Скривање наше божанске природе, скривање правог знања, скривање праве историје, скривање нашег правог порекла, забрањивање природне медицине као и народне - исцељивање рукама и травама, лажно образовање и програмирање наше свести, тровање хране, воде и ваздуха, вакцинисање од рођења, да бисте створили будуће болеснике, плашећи нас неизлечивим болестима, тровали сте нас хемотерапијама, зрачењем, цитостатицима, плашили "смртоносним вирусом", приморавали на ношење маски, на тестирања, вакцинисања, претње ратне и нуклеарне опасности, стварање вештачке несташице хране, мајмунске богиње и њихова претња угрожености деце као и све остале гадости, које сте испланирали служе само једној ствари, оној које се ви највише плашите - БУЂЕЊУ СВЕСТИ ЉУДИ !

Тај процес је започео и ништа га не може зауставити ! 

Ееее...а сада сте ви у врзином колу у ком сте нас вековима држали и нема вам спаса! Сејали сте страх и сада га жањете. Немате куд, дошли сте до краја свог пута и видели да вас чека провалија. 

СВЕ ШТО РАДИТЕ - РАДИТЕ НА СВОЈУ ШТЕТУ ! 

Копате рупу испод својих ногу, сами себи и што више копате, све је дубља!
То је божански закон и његова небеска правда!

И шта ћемо сад ?!

Ништа, чекамо вас на крају тунела у ком сте нас држали заробљене у мраку јер сте сами по себи мрачни и без душе па сте и нас убедили, да само мрак постоји. 

Заглављени у том тунелу, заспали смо, сањајући тај мрачни сан и мислили да се то живот зове! Назире се Светлост на крају тунела, за којом смо вапили многе животе, пипајући по мраку, тражећи, незнајући ни шта тражимо док нам је душа копнила и вриштала изнутра. Све што смо знали и осећали је да мора постојати несто више, нешто друго, боље, лепше, људскије и потпуније. Нешто чудесно! Скривено у бајкама које су нам разгаљивале душу док смо били деца. Та чуда се виде у Светлости а она се већ назире на крају тунела и чека на своју заспалу децу, кад се пробуде да их умије и да их пригрли.

Ми сми деца неба, сунца и светла и тамо на крају тунела тек почиње оно што се заиста живот зове а то је Светлост - наша будућност! Само наша - заслужена и од Бога дарована.

Чекамо вас тамо, на крају ваше сулуде илузије о поробљавању и уништавању човечанства.

Уништавању човека - божанског бића, заваравајући се, да је то могуће.

Жао ми је, није вам успело овога пута јер МИ СМО СЕ ПРОБУДИЛИ !

Аутор

Снежана Латиновић

Leave a Reply

Your email address will not be published.