Прослава рођендана суверене Србије

На свечану 37. седницу, поводом трогодишњице формирања Привремене скупштине народа достојног Србије и нове суверене државе Србије, дана 16.6.2023. окупили су се њени посланици на локацији испред зграде телевизије "Нова С". 

Извртања истине од стране ТВ "Н1", нису смањили ентузијазам ни радост људи који схватају значај овог великог дана за историју Србије и човечанства - као ни опредељење за избор баш овог места. Наиме, пружена је прилика још једном, тзв. независном медију, да пренесе најважнију истину коју србски народ треба да зна у овом, веома критичном и одлучујућем тренутку за Србију.


Видео снимак можете видети и на ЈуТјубу и на РАМБЛ ПЛАТФОРМИ:

Иако се сви медији својски залажу за стављање фокуса на тривијалне информације - а притом прећуткују немире на Косову и Метохији и почетак НАТО-вежбе са припадницима ВЈ на југу Србије, под ироничним називом "Платинасти вук" - достојан народ истрајава у својим настојањима да истина о Слободи и суверенитету продре до што већег броја људи. 

Зле намере западних познавалаца црне езотерије су, овим свечаним скупом и енергијом слободољубивих људи, управо обесмишљене и разбијене јер снага симбола "Белог вука", који је оличење непокорности, слободе и достојанства - отелотворена је управо њиховим постојањем и делима!...

На свечаној седници изнете су кључне информације о смислу, циљевима, одлукама и важности Привремене скупштине народа достојног Србије - које би биле од пресудног значаја за спас народа - када би имао "ко да их пренесе". 

Након официјелног дела, свечани скуп је био испуњен родољубивим песмама и традиционалним србским колом - које је, такође, симбол јединства и снаге народа, од искона...

Leave a Reply

Your email address will not be published.